přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Gael Duval nezahálí

Gael Duval nezahálí

Na internetu se objevila zpráva, že zakladatel linuxové distribuce MandrivaLinux, který kvůli odlišným názorům na směrování dalšího vývoje distribuce v průběhu měsíce března odešel, oznámil svůj nový projekt.


Projekt se jmenuje Ulteo (www.ulteo.com) a má se jednat o linuxovou distribuci, která změní pohled uživatelů na Linux jako takový. Ulteo bude používat standardní aplikace jako jiné linuxové distribuce, revoluční má být uživatelské rozhraní. První betaverze se má objevit v květnu.

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Svatopluk Vít

Svatopluk Vít

Narodil se v Karviné, momentálně je však trvale usazen v Praze. Pracuje na pozici technologického konzultanta pro firmu zabývající se elektronickou komunikací obchodních partnerů. V rámci svých pracovních povinností je často nucen navrhovat rozličná řešení založená na firemních produktech a spolupracující s všemožnými komerčními i opensource nástroji. Je hrdým uživatelem Linuxu a rád prosazuje alternativní řešení do praxe. Ve volném čase poslouchá dobrou hudbu nebo pomáhá kamarádům s provozem webových stránek. A kloubí svůj život s manželkou a dvěma již školou povinnými dcerami.


  • Distribuce: Zorin OS
  • Grafické prostředí: GNOME