přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Novinky v linuxovém shopu

Novinky v linuxovém shopu

Rádi bychom upozornili uživatele našeho elektronického obchodu shop.qcm.cz , že jsme obohatili naši nabídku o servery Sun Fire V20z a V40z , a také o 64bitové stanice Sun Ultra 20 Workstation . Dále jsme rozšířili naši nabídku o IBM software pro Linux , a to konkrétně o produkty těchto typových řad: DB2 (databázová řešení), Tivoli Software (network management & monitoring), WebSphere Software (aplikační servery), Rational Software (vývoj), Lotus Software (mailový systém).


V současné době také probíhá již avizovaná letní akce, v rámci které jsme pro naše zákazníky připravili celou řadu slev a zajímavých akcí. Do konce srpna nabízíme nejprodávanější verze Red Hat Enterprise Linuxu ES 4 ve zvýhodněném balení s media kitem zdarma. Během léta také můžete nakoupit produkty VMware Workstation s 5% slevou. Současně s těmito slevami jsme pro Vás dále připravili výhodnou nabídku produktu Používáme Mandrakelinux 10.1 s DVD přílohou, který je až do vyprodání zásob dostupný za pouhých 190,- Kč bez DPH. Výše uvedené zvýhodněné nabídky jsou platné do 31. srpna 2005.

Poslední novinkou jsou packy časopisu LinuxEXPRES vždy po třech číslech. V nabídce máme říjen-listopad-prosinec 2004, leden-únor-březen 2005 a duben-květen-červen 2005. Trojice časopisů stojí 240,- Kč bez DPH.

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz