přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, O pouzdrech pro Kindle a prasklých displejích

O pouzdrech pro Kindle a prasklých displejích

Pokusím se krátce navázat na recenzi pouzdra Kindle Guard .  


Ačkoli jsem v době recenze už nějaké pouzdro měl, výsledky měření mě natolik přesvědčily, že jsem je nahradil recenzovaným pouzdrem Kindle Guard. Po roce užívání, můžu říct jen to, že jsem s ním spokojen. Poslední zbytky zápachu zmiňovaného v recenzi pouzdro opustily zhruba po třech týdnech a displej mého Kindle zůstal bez poškození navzdory nepříliš ohleduplnému nošení v batohu s ostatními věcmi. Proč to připomínám?

Před časem se na mě obrátil zástupce společnosti Empei s.r.o. s žádostí o recenzi nové verze pouzdra Kindle Guard určené pro Kindle 4. Jenže v ní bych musel v podstatě zopakovat obsah té loňské. Odolnost vložky z ocelového plechu se při shodných rozměrech displeje nemůže lišit o víc než je chyba měření. Hmotnost pouzdra pro Kindle Keyboard a novější Kindle 4 se také příliš neliší.

Dozvěděl jsem se od prodejce několik užitečných informací o něž bych se rád rozdělil.Na trh byla uvedena luxusnější verze pouzdra s přívlastkem Pro, vybavená vložkou z lehké slitiny. Díky tomu se jeho hmotnost snížila z 220g na 150g. Ovšem pouzdro je kvůli ní také citelně dražší. Těžší "ocelová" verze proto zůstala v nabídce. Pouzdra jsou nyní k dispozici nejen pro Kindle Keyboard a Kindle 4, ale také pro Kindle Touch, PocketBook 301 a Sony PRS-650.

Ještě bych chtěl připojit malou aktualizaci původní recenze a trochu statistiky. Výměna displeje v současnosti nestojí v článku uvedených 2 500 Kč, ale 1990 Kč. Za několik měsíců bylo do opravy přijato přibližně 60 kusů čteček Kindle Keyboard s prasklými displeji.

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Lubomír Čevela

Lubomír Čevela

Lubomír Čevela (*1968) pracuje jako vývojář pro jednu velkou nadnárodní společnost. Pokud zrovna něco nesepisuje, zabývá se fotografováním nebo hraním na basu.


  • Distribuce: Ubuntu, Mandriva

| proč linux | blog