přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Ubuntu Developers Summit 2008 v Praze

Ubuntu Developers Summit 2008 v Praze

Ubuntu Developer Summit pro verzi 8.10 v Praze ve dnech 19. 5. - 23. 5. 2008


logo_ubuntu1.pngNadcházející summit vývojářů Ubuntu (UDS) se bude konat od 19. do 23. května 2008 v Praze, hotelu Corinthia. Téma se bude týkat Ubuntu verze 8.10.

E-mail od Marka Shuttlewortha s podrobnostmi: Planning for Ubuntu 8.10ish - The Intrepid Ibex. Píše v něm, že nadešel čas začít plánovat vzhled, který je vytyčen poté, co vyjde v dubnu Ubuntu 8.04 LTS.

"A tak bych Vás chtěl seznámit s Intrepid Ibex", říká Mark Shuttleworth, "vydáním, které je plánováno na říjen 2008, a jenž pravděpodobně bude mít číslo verze 8.10.

Během vývojového cyklu (verze) 8.10 se odvážíme do nových zajímavých oblastí, a budeme potřebovat drsnou dobrodružnost horských koz, abychom manévrovali ve složitém (ošidném) terénu. Náš desktop (desktopové prostředí) nabízí záměr opět být ústředním bodem, jelikož re-inženýrujeme model uživatelské interakce tak, že Ubuntu pracuje stejně dobře na high-end workstation (pracovní stanici), jako na malém bojovném subnotebooku. Dosáhneme ale také nové špičky provedení - míříme k tomu, udělat mobile desktop (pohyblivý desktop) tak produktivní jak je možné."

Podrobnosti o summitu se můžete dočíst na anglické wiki ubuntu.

Nahoru

Přidat názor

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Anna Taliánová

Anna Taliánová

Linux používám od jara 2007, začínala jsem s Ubuntu, pak jsem přešla na Debian. Baví mě objevovat a učit se nové věci, a k tomu je Linux jako stvořený.


  • Distribuce: Ubuntu, Debian
  • Grafické prostředí: GNOME Lxde