přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Vše nejlepší do roku 2005!

Vše nejlepší do roku 2005!

Všem čtenářům přejeme mnoho úspěchů v kalendářním roce 2005.


Uplynulý rok přinesl mnoho nového. Začalo to stabilizováním tehdy zbrusu nového jádra 2.6, které se dnes (verze 2.6.10 - vyšla na Vánoce) dá označit jako produkční.

Rok 2004 patřil Mozille, respektive programům Firefox, Thunderbird a Mozilla Suite. Nové verze Firefox 1.0 a Thunderbird 1.0 potvrdily, že open-source software umí být kvalitní. Spolehnout se na něj mohou komerční firmy i jednotlivci.

Byl to ale také rok žalob (SCO), kauz (softwarové patenty v EU) a reklamních kampaní hraničící téměř až s klamáním lidí (Get The Facts). Všechno to ale Linux ustál a začátkem nového roku se stává oblíbeným systémem nejen na serverech, ale také na stanicích.

LinuxEXPRES jsme pro rok 2005 rozšířili o 4 strany a do lednového čísla přidali jedno malé (respektive velké - je formátu A2) překvapení. LinuxEXPRES 1/2005 vyjde v pondělí 10.1.2005. Budete se s ním setkávat ve vašich stránkách vždy první pondělí v měsíci.

Ať je rok 2005 ještě úspěšnější, než ten předešlý. Budeme se snažit, abyste měli i v tomto roce dostatek dobrého čtení nejen o Linuxu

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz