přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Vyhrajte lístky na konferenci IT2013

Vyhrajte lístky na konferenci IT2013

Rozhodli jsme se uspořádat soutěž o vstupenky na konferenci Internet a technologie 2013. A určitě i vy se chcete trochu pobavit. Do 12. 5. 2013!


V pátek 3. května jsme s Liberixem, který se stará o články na LinuxEXPRESu a propaguje svobodný software, vydali na konferenci NGO market - přečtěte si krátký článek: Propagovali jsme svobodný software na veletrhu neziskovek NGO market 2013. Jsme přesvědčení, že v neziskovém sektoru je hodně prostoru pro svobodný software, jen se o něm neví (podobně jako ve školství, státní správě a jinde).

Na NGO marketu jsme nafotili pár fotek a vznikla také jedna stylizovaná momentka, kde si "zoufale" držím hlavu v dlaních. Napadlo nás totiž, že tuto fotku nějak využijeme - a už víme jak!

Prázdná bublina čeká na vaše nápady Prázdná bublina čeká na vaše nápady

Pošlete vtipnou hlášku

Pošlete nám na redakce@liberix_cz upravenou fotku s nějakou vtipnou hláškou. Tři autoři, jejichž fotky nám přijdou nejvtipnější, od nás dostanou lístky na konferenci Internet a technologie 2013, kterou pořádá sdružení CZ.NIC 20. a 21. května 2013 v Národní technické knihovně v Praze (kde se konal i výše uvedený NGO market).

Fotky posílejte do 12. května 2013 23:59:59, rozhoduje čas doručení e-mailu. Stáhněte si PNG soubor fotky s bublinou.

Internet a technologie

O aktuálních tématech spojených se současným Internetem a internetovými technologiemi bude dvoudenní konference Internet a Technologie (13). Setkání pořádané sdružením CZ.NIC, správcem domény nejvyšší úrovně .CZ, je určená zájemcům z řad internetové komunity, odborníkům, novinářům a studentům. Na konferenci se budeme věnovat tématům jakými jsou domény, IPv6 nebo internetová bezpečnost.

Co budeme dělat, když ho budou chtít všichni? Co budeme dělat, když ho budou chtít všichni?

Neznají licence, je to marné Neznají licence, je to marné

Podmínky soutěže

  • Všechny přijaté fotky budou s licencí Creative Commons BY-SA k dispozici primárně na webu LinuxEXPRES.cz. Autoři nově vzniklých děl (fotek) licenci akceptují.
  • Fotka může být různě upravena, ale hodnotí se pouze vtipnost textu v bublině.
  • Posouzení fotek je subjektivní a výběr provede redakce. Poslední slovo má šéfredaktor.
  • Na výhru není právní nárok.

Nahoru

Přidat názor

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz