přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Začíná LinuxEXPO!

Začíná LinuxEXPO!

Zítra začíná LinuxExpo . Dnes máte poslední možnost rezervovat si místo na přednáškách a získat vstupenku zdarma. Aktuální seznam vystavovatelů a přehled přednášek naleznete na www.linuxexpo.cz .


Zítra ráno začíná prodejní veletrh Linuxepo, který se letos koná v pražském hotelu Olympik. Rádi bychom Vás pozvali k našemu stánku, který je situován hned naproti vchodu - nedá se tedy minout. Budeme mít pro Vás připravené produkty Mandrakelinux za speciální veletržní ceny - například Mandrakelinux 10.1 CZ za 890,- Kč či Používáme Mandrakelinux s DVD přílohou za 350,- Kč (ceny jsou uvedeny včetně DPH). Kromě Mandrakelinuxu u našeho stánku naleznete také časopis LinuxEXPRES i s jeho šéfredaktorem, či prezentaci právě připravované verze OpenOffice.org 2.

Všem příznivcům Mandrakelinuxu bych také ráda připomněla možnost setkat se s ostatními uživateli a se zastoupením z řad QCM - a to na večerním posezení "Mandrake Session", které se koná ve středu 13. dubna od 19.00 hodin v restauraci U Zpěváčků v Praze. roh

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz