přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Jak nastavit výchozího emailoveho klienta ve Firefoxu 3

Jak nastavit výchozího emailoveho klienta ve Firefoxu 3

Jiná doba, jiný postup ...


Kdysi jsem napsal návod Jak nastavit emailového klienta ve Firefoxu. Bohužel s nástupem nové verze (Firefox 3), mi moje nastavení přestalo fungovat a tak jsem hledal jak to znovu zprovoznit.

Je vidět, že doba pokročila a tak to dnes půjde snad jednodušeji, rychleji, no prostě lépe a i když nevím proč to vlastně přestalo fungovat, není problém to nastavit znovu...Takže v nabídce Úpravy - Předvolby běžte na kartu Aplikace. Do políčka Hledat napište mailto.No a jako akce zvolte: Vždy se dotázat. Svoji volbu pak potvrďte tlačítkem Zavřít.Výsledek vidíte na následujícím obrázku:

firefox1.png

Na Internetu si najděte nějaký odkaz s adresou a klikněte na něj. Vyskočí vám nabídka, ve které můžete kliknout na tlačítko Zvolit a vybrat tak požadovanou aplikaci.Také je dobré zaškrtnout volbu Pamatovat si tuto volbu ... tak, aby si vámi zvolenou akci Firefox zapamatoval.

firefox2.png Co dál? Pokud používáte např. Gmail, můžete zkusit tento návod: http://lifehacker.com/392287/set-firefox-3-to-launch-gmail-for-mailto-links. Toť vše. ;-)

Nahoru

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Martin Šín

Martin Šín

Martin Šín (*1980) vystudoval pedagogickou fakultu a nyní pracuje jako učitel matematiky a výpočetní techniky na střední škole. Ve volném čase překládá a také hraje hry (ani jedno mu příliš nejde). V práci se snaží prosazovat open-source programy.


  • Distribuce: Debian

| proč linux