přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Livestation - televize pro váš desktop

Livestation - televize pro váš desktop

Livestation je služba, která vám poskytne přístup k několika tisícům televizních kanálů prostřednictvím jednoho přehrávače.


Přehrávač Livestation je dostupný ve verzi pro Windows, Apple i pro Linux. Nejedná se o opensource aplikaci, ale instalace na běžné distribuce je jednoduchá. Stačí si stáhnout zkopilovanou verzi pro linux, povolit spuštění souboru:

chmod +x ./Livestation-[version].run

a soubor spustit:

./Livestation-[version].run

následuje potvrzení licence, potvrzení cesty a potvrzení vytvoření linku. Instalaci jsem otestoval na Ubuntu 8.10 a na PCLinuxOS 2007. V obou případech bez problému.

Po spuštění aplikace je třeba se zaregistrovat nebo přihlásit, pokud už účet na livestation.com máte. A nyní už bez problémů můžete sledovat některý z dostupných kanálů. Základní sada partnerských kanálů je dostupná ve vyšší kvalitě, ostatní negarantují ani kvalitu ani dostupnost.

Hlavní oknoHlavní okno

 

Přehled kanálů je dostupný v přehledu kanálů livestation. Mezi zajimavé vlastnosti patří možnost přímo z webu přidat kanál do oblíbených kanálů v aplikaci (sledování televize vyžaduje přihlášení).

Kvalita obrazu zvuku neni nijak zázračná, ale pro sledování např. zpravodajství je úplně dostatečná.

Nahoru

Odkazy

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Jirka Vrba

Jirka Vrba

Někdy v minulém století vystudoval stavební fakultu, kde i posléze působil a oblíbil si UNIX. Dále se několit let živil jako programátor, posléze vedoucí vývoje webových aplikací a dnes scrum master v Seznam a.s.


  • Distribuce: Ubuntu, Centos, OpenWRT
  • Grafické prostředí: GNOME KDE

| proč linux | blog