přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Navrhněte změny a vylepšení LinuxEXPRESu

Navrhněte změny a vylepšení LinuxEXPRESu

Portál LinuxEXPRES prošel v létě změnou vzhledu a uplynulo už dost měsíců na to, abychom věděli, co je dobré a co ne.  Jaký je váš názor?


Víme, že některé části titulní stránky nejsou dobré a nadále na úpravách pracujeme (resp. je připravujeme). Odstraněn bude blok s novinkami, byť nezanikne, ocitne se jinde. Na významu by měly získat blogy a komentáře - k nim také směřují první dotazy:

  • Stačí výpis tří zápisků z blogů a vyhovuje vám forma fotka-nadpis-perex?
  • Kolik komentářů bychom měli zobrazovat? Pět, deset, více?

Který další blok informací považujete za důležitý, aby byl v horní části stránky? Jsou to Nejčtenější dnes, Twitter, nebo třeba tlačítko openMagazin? Co třeba ruční výběr nejlepších článků z webů LinuxEXPRES, OpenOffice.cz a MandrivaLinux.cz? Mám pocit, že nám chybí informace pro čtenáře, kteří nás čtou jednou týdně - asi nemají moc šanci odfiltrovat to nejzajímavější. Jak to řešit, pokud vůbec?

Hlavní menu je asi moc složité, jaké máte návrhy na změny? Není problém cokoliv odstranit nebo přidat. Co třeba první sekce Aktuálně,  má smysl? Co další sekce, používáte je, vyznáte se v nich? Zajímá vás členění softwaru podle prostředí? Co tam přebývá, nebo naopak chybí?

Prosím pěkně - pište nám konstruktivní návrhy a nápady. Negativní názory ve stylu, že jsme takoví nebo makoví, jsme už slyšeli. Nic se na tom asi nezmění. ;-) Chceme titulku vylepšit, k tomu je třeba znát názor čtenářů. Nenadávejte, navrhujte. Nemáme patent a chytré postřehy si rádi poslechneme.

Děkujeme za přízeň.

Nahoru

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz