přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Nemožný problém s Internetem

Nemožný problém s Internetem

web_browser.png

Nechápu, co se mi děje. Doma se na linuxových mašinách nezobrazují některé weby v prohlížeči, ačkoli je můžu stáhnout wgetem, nebo po nich vesele brouzdat na mašinách s Windows.


Doma si nezobrazím LinuxEXPRES.cz, Gmail, Google kalendář. Ačkoli se na ty weby dopingám. Stejně tak, jako je můžu stáhnout programem wget, nebo zobrazit pomocí Lynxu. Nevidím je ve Firefoxu, v Chromiu, ani v Midori. Jiné weby fungují, například Google, nebo prakticky cokoli.

Stejně se to projevuje na počítači mojí sestry, na kterém je Xubuntu. Na počítačích s Windows ale všechno funguje, jak má. Pokud se připojím přímo k modemu, je všechno v pořádku, takže problém bude někde v routeru MSI RG54GS2. Jenže ten jsme používali před rokem také a nic neblblo.

Adam Štrauch mi poradil upgrade firmwaru routeru, což jsem taky udělal, ale nepomohlo to.

Co je to za divnost? Projevuje se to naprosto divně a nepředvídatelně, nevidím v tom žádnou logiku. Poradíte někdo?

Nahoru

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Miroslav Hrončok

Miroslav Hrončok

Linux používám od roku 2004, aktivně se o něj zajímám od roku 2007, kdy jsem napsal svůj první článek pro LinuxEXPRES. Od roku 2009 jsem pracoval pro Liberix jako redaktor LinuxEXPRESu, od roku 2011 do konce roku 2012 jako jeho šéfredaktor. Nyní pracuji v Red Hatu, kde rozšiřuji distribuci Fedora o nové balíčky. Zároveň studuji na FIT ČVUT, kde se zabývám 3D tiskem a vyučuji několik předmětů. Spoluorganizuji pražskou konferenci LinuxDays a aktivně se účastním mnoha dalších českých linuxových akcí, jako přednášející nebo jako výpomoc.


  • Distribuce: Fedora
  • Grafické prostředí: Xfce

| blog


Tagy