přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Používáte Linux? Proč?

Používáte Linux? Proč?

Na našem webu vznikla nová sekce: Proč používá Linux. Možná vás bude zajímat.


Obsahuje "minipříběhy" lidí, kteří se rozhodli používat Linux, a v rubrice jsou jejich příspěvky o tom, proč se tak rozhodli a v čem jim Linux vyhovuje. Začali jsme samozřejmě v redakci LinuxEXPRESu, ale to jen proto, abychom vůbec nějak začali. Chceme přinášet pozitivní informace - a je celkem jedno, jestli je člověk, který svým příběhem přispěje, "veřejně známý", nebo není. Příklady táhnou, začali jsme u sebe. Další příběhy chceme sbírat u běžných spokojených uživatelů. Neznamená to nutně, že musí být Linux vychválen do sedmého nebe, vždyť jde jen o operační systém. Věřím ale tomu, že příklady mnoha spokojených lidí pomohou někomu jinému při rozhodování nebo zkoušení.

Pokud používáte Linux a chcete napsat krátkou story o tom, jak jste se k němu dostali a co na něm oceňujete, pošlete mi (vlastimil.ott@qcm_cz) svůj minipříběh. Nezapomeňte prosím připojit krátkou informaci o tom, kdo jste, co děláte a kde Linux používáte.

Nebo pořád nevíte, co to ten Linux je a proč by vás měl zajímat? Pak se zkuste začíst do příběhů jiných lidí a třeba vás osloví. Nemusíte se trápit s Windows, pokud nechcete.

Nahoru

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz