přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Spolupracujeme se Živě.cz

Spolupracujeme se Živě.cz

Dnešním dnem navázal LinuxEXPRES spolupráci s IT portálem Živě.cz.


Myslíme si, že vydávat články o Linuxu na Živě je velmi důležité, protože je to portál, který oslovuje mnoho uživatelů. Nelíbí se mi výkřiky různého ražení a vulgarity, když dotyčný nechce nebo neumí napsat článek. Rozhodli jsme se, že to změníme a zřejmě jako první čistě linuxový portál budeme dodávat články do nelinuxového média. Pionýrům z LinuxSoftu (František Hucek, Marek Olšavský) patří díky, protože začali. 

Redakce Živě má také zájem na tom, aby se u nich články tohoto zaměření objevovaly. Nic proto nebránilo vzájemné dohodě, která se dnes stala skutečností - první článek jsou novinky Jirky Eischmanna (u nás, na Živě.cz). Budeme se snažit, aby články byly stejně oblíbené jako pravidelné zpravodajství Aničky, které na Živě dlouho vycházelo.

Každý týden tedy bude na Živě jeden článek o Linuxu z naší dílny. Podobné dohody vítáme - na další nový obsah, tentokrát psaný pro nás, se můžete těšit ještě v lednu; bude se věnovat oblasti, kterou jsme trochu zanedbali.

Také ještě dlužím čtenářům článek o novinkách na portálu, ale ještě není vše hotovo, proto raději pracujeme právě na těchto změnách, abychom pak měli o čem psát. :-)

Myslíte, že spolupráce se Živě.cz je krok správným směrem? 

Nahoru

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz