přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S

Příspěvky LimeSurvey - dotazníky snadno a rychle

LimeSurvey - dotazníky snadno a rychle
Petr Ježek 29. 05. 2013, 11:59:07
Odpovědět  Odkaz 
Díky za článek, neznal jsem, použiji.
LimeSurvey - dotazníky snadno a rychle
beer 30. 05. 2013, 18:31:57
Odpovědět  Odkaz 
Zajímalo by mne, jestli se dá zaznamenat, z jaké ip adresy bylo hlasováno, nebo je možnost se přihlásit a na základě loginu spočítat i třeba počet hlasů. Potřebuji něco, co bych mohl nasadit na webu našeho společenství vlastníků pro účely hlasování.
Martin Šín Re: LimeSurvey - dotazníky snadno a rychle
Martin Šín 30. 05. 2013, 21:58:46
Odpovědět  Odkaz 
IP adresu umí Limesurvey standardně poznamenat (při spuštění=aktivování dotazníku jeho tvůrcem se zeptá, zda jí chcete poznamenat). Umí také něco jako veřejnou registraci, atp. ale to by chtělo vyzkoušet. Běžně jsem pro rozlišení uživatelů použil textové pole, do kterého dotazovaný napsal svoji zkratku...
Re: Re: LimeSurvey - dotazníky snadno a rychle
beer 31. 05. 2013, 12:12:50
Odpovědět  Odkaz 
Díky za info. Dá se v závislosti na zkratce změnit váha otázek? U SVJ se má každý hlas váhu poměru podílu vlastníka na společných částech domu (zlomek).

Jsou perfektní programy pro windows, které toto umí, umí dokonce i stáhnout aktuální podíly a jména z katastru, ale jsou placené, například http://www.portalsvj.cz/program-hlasovani-svj-1-0. Mne by se hodilo něco bezplatného pro linux, nemuselo by to mít ani takovou funkcionalitu, data z katastru si můžu stáhnout ručně.
Re: Re: LimeSurvey - dotazníky snadno a rychle
beer 31. 05. 2013, 12:41:59
Odpovědět  Odkaz 
Ale ani ten program pro windows neumí hlasování přes net..., takže nezbývá asi nic jiného nežli koupit komerční program pro windows a zkusit zkombinovat s dotazníky a výsledky počítat v calcu. Na takové dotazníky bude tedy tento program asi kanon na vrabce, protože to textové pole pro zkratku je možnost použít i v online zoho creatoru. Případně ve formulářích na formees.com/cz