přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Registrujte se na LinuxExpo 2006

Registrujte se na LinuxExpo 2006

Ve dnech 10. až 12. dubna 2006 se již pošesté uskuteční odborná konference a výstava LinuxExpo, která je svým zaměřením na Linux a otevřený software (Open Source Software, OSS) největší svého druhu ve střední Evropě. V rámci bohatého konferenčního programu představí firmy, které mají na poli OSS dlouholeté zkušenosti, nejnovější technologie a řešení. Novinkou letošního ročníku je konference Open Government 2006: Open Source ve veřejné správě.


Cílem LinuxExpa je zprostředkovat odbormé i laické veřejnosti zkušenosti s nasazením a užíváním softwaru s otevřeným zdrojovým kódem a v teorii i na praktických příkladech předvést, jaké další výhody kromě výrazného zjednodušení IT infrastuktury a snížení nákladů na vlastnictví operační systém Linux a ostatní OSS přináší.

V průběhu třídenního programu prezentací, seminářů, odborných a popularizačních přednášek nastíní svůj vztah a přínos k OSS společnosti jako je např. IBM, Servodata, ESET Software, QCM, SUN Microsystems, Silicon Graphics, Oracle, Hewlett Packard a mnoho dalších.

Image

Pro kompletní informace o programu konference a pro rezervaci míst na jednotlivé přednášky, navštivte internetové stránky konference. Upozorňujeme, že kapacita přednáškových sálů je omezená.

LinuxExpo 2006
10. - 12. dubna 2006
Hotel Olympik, Praha

Pro další informace kontaktujte:

Exponet s.r.o. Michal Franěk
michal.franek@expo-net_cz
tel.: +420 226 066 933

Nahoru

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz