Tak jsem tam teda sel, slo mi hlavne o openSUSE ... cekal jsem, ze se dozvim neco o budoucim smerovani openSUSE, ze se dozvim proc je ted openSUSE v tak problematickem stavu, ze se tam setkam s nekym, kdo mi na to dokaze smysluplne odpovedet a ze nacerpam argumenty a duvody proc si myslet, ze openSUSE je dobra distribuce (sam tomu uz totiz neverim).
A co jsem se dozvedel ... vubec nic!!! Bud jsem to uz vedel, nebo jsem tomu skoro nerozumel. To je asi osud stredne prokrocileho uzivatele linuxu.
Atmosfera koneference byla, mirne receno dost ospala (sobota jeste sla, ale pak uz to slo cele do kopru). Asi to nejlepe vypovida o celkove situaci kolem openSUSE ... takova hodne ospala!?
Příspěvky LinuxDays 2012: Zrodila se konference
Jestli to nebude tim, ze prednasky a diskuze o smerovani openSUSE byly, jak program jemne naznacuje, naplanovane na pondeli a utery. A vcera se toho probralo a udalo hodne, at uz project meeting, novy release schedule nebo planovana reforma ambasadoru...
A na zaklade ceho usuzujes, ze jsem tam dalsi dny nebyl. Absolvoval jsem celou konferenci a nemuzu rict, ze bych mel pocit nejakeho progresivniho narustu aktivity v pondeli a v utery.
Re: Re: Re: LinuxDays 2012: Zrodila se konference
Miro Hrončok 23. 10. 2012, 11:21:06
Odpovědět Odkaz
Re: Re: Re: LinuxDays 2012: Zrodila se konference
Michal Hrušecký 24. 10. 2012, 09:30:56
Odpovědět Odkaz
To je pech, fotka 6923.jpg se přestane načítat zrovna v momentě, kde je moje maličkost s prďáckou mikinou Ubuntu :(
Ad organizace: krom pár maličkostí si nemohu stěžovat, IMHO dotyční by se mohli organizováním kongresů z fleku živit! :D
Ad organizace: krom pár maličkostí si nemohu stěžovat, IMHO dotyční by se mohli organizováním kongresů z fleku živit! :D