přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Bounce - webová služba pro tvorbu, úpravu a sdílení screenshotů

Bounce - webová služba pro tvorbu, úpravu a sdílení screenshotů

Chtěli byste jednoduše pořizovat screenshoty webových stránek a sdílet je se svými přáteli? Vyzkoušejte službu Bounce.


Na stránkách portálu pcworld.cz jsem našel zajímavý článek. Pojednává o webové aplikaci na pořizování screenshotů webu. Jelikož se mi aplikace líbila, rozhodl jsem se jí vyzkoušet a musím uznat, že je opravdu snadná, přehledná a mohla by se hodit.

Z tohoto důvodu jsem si dovolil, prostřednictvím původního článku informovat o této aplikaci i Vás.

"Našli jste na internetu zajímavou fotografii nebo internetovou stránku a nyní byste ji chtěli okomentovat a sdílet se svými přáteli? Vyzkoušejte službu Bounce. Tato jednoduchá webová aplikace vám umožní pořídit screenshot jakékoli stránky, přidat k němu na vámi zvolené místo komentář a následně jej sdílet přes Facebook, Twitter nebo e-mail. Jednoduše najeďte na Bounce, zkopírujte odkaz stránky a klikněte na tlačítko Grab Screenshot. Během několika sekund uvidíte obrázek vámi zvolené stránky.

Tento screenshot můžete dále upravovat přidáním vlastního komentáře - jednoduše klikněte na jakékoli místo na obrázku a napište svou poznámku. Následně klikněte na tlačítko Save, čímž se stránka uloží a vygeneruje se URL, kterou můžete poslat svým přátelům e-mailem nebo kliknout na ikonku Facebooku, Twitteru či jiné služby a screenshot sdílet tam. Bounce navíc na svém webu nabízí tipy pro další úpravu screenshotů. Služba je uživatelsky velmi přívětivá, takže ji zvládne používat úplně každý. S Bounce navíc lze pracovat zcela zdarma a nevyžaduje žádnou instalaci."

zdroj: pcworld.cz



Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Václav Hejda

Václav Hejda

Václav Hejda (*1974).

Před mnoha lety odmaturoval na strojárně.
Dálkově studoval VŠB Ostrava - obor Informační a systémový managment. Dnes se věnuje Linuxu,OpenSource technologiím a PC.

S Linuxem začal díky Ubuntu 5.10


  • Distribuce: UbuntuGnome
  • Grafické prostředí: GNOME

| blog