přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, LinuxExpo: Red Hat místo SuSE

LinuxExpo: Red Hat místo SuSE

Již po páté se v Praze uskuteční konference a veletrh Linuxexpo, největší středoevropská přehlídka informačních technologií spojených s Linuxem a open source software.


LinuxExpo se za několik let svého trvání stalo jednou z nejvýznamnějších platforem pro propagaci a popularizaci dané oblasti IT, určenou nejen odborníkům a firemní klientele, ale také široké veřejnosti. Tento široký záběr umožňuje také kombinovaná forma výstavy a paralelně probíhajícího pestrého konferenčního programu. Přes rostoucí komerční specializaci nezapomíná LinuxExpo ani na neziskové a vzdělávací projekty, které se představí v rámci Free Linux Zone, připravované ve spolupráci se serverem Linuxsoft.

Místo SUSE Linuxu se letos v konferenční části LinuxExpa podrobně představí distribuce RedHat. Prezentovat ji bude distributor v ČR a partner LinuxExpa firma Servodata. Rozsáhlou prezentaci bude mít již tradiční generální partner společnost IBM a hlavní partner společnost SGI. Partnerem LinuxExpa je také místní zástupce Mandrakelinuxu společnost QCM.

LinuxExpo se bude konat od úterý 12. do čtvrtka 14. dubna 2005 v hotelu Olympik v Praze. LinuxExpo tedy návštěvníkům již nezasáhne do víkendových plánů. Po všechny dny konání bude probíhat jak konferenční program, tak doprovodná výstava.

Rezervace míst na konferenci, stejně jako získání volných vstupenek na dny pro veřejnost bude opět umožněna prostřednictvím on-line registrace na internetové adrese www.linuxexpo.cz. Tam také zájemci naleznou kompletní a aktualizované informace o tomto ročníku LinuxExpa.

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz