přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S

Příspěvky Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování

Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování?
security 4. 08. 2017, 06:24:16
Odpovědět  Odkaz 
Skutecni lide jsou ovce s vymitymi mozky nerozumici tomu co je to svoboda, soukromi, zabezpeceni. Ministrine vnitra GB Amber Rudd je jenom jedna z techto ovci (neb na tohle by sama neprisla), bohuzel na tak vysokem postu kde se jeste dokazala timhle vyrokem povysit na nepochopitelnou p-í-č-u papouskujici nesmysl, ktery ji nekdo jiny nadiktoval.

Doufam ze se tento prispevek prelozeny dostane k teto p-í-č-i!

Skutecni lide ve skutecnem svete potrebuji velmi silne end-to-end sifrovani, prave kvuli takovym, jako je p-í-č-a Amber Rudd.
Re: Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování?
mmm 7. 08. 2017, 10:09:04
Odpovědět  Odkaz 
Nemá smysl se rozčilovat. Tito lidé s low-endovým mozkem a pochybným neurčitým vzděláním za to nestojí.
Bohužel je takových plný Brusel i parlamenty a vlády členských zemí EU. Pokud nedojde ke změně, pád na hubu je neodvratný.
Můžeme za to i my voliči. Buď k volbám nechodíme nebo volíme bez rozumu a realismu...
Re: Re: Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování?
Kail 8. 08. 2017, 08:12:46
Odpovědět  Odkaz 
Myslím si, že volbami už to nezachráníme. Systém - MATRIX, který nás sevřel a každý den pracuje proti nám jen tak se porazit už lehce nedá. Bude to opravdu už na každém z nás. Přichází boj se SkyNetem. Jen se podívejte na mladé lidi s mobilními telefony neustále v rukách bez vypnutého kreativního myšlení jen bioroboti. Každým dnem má MATRIX navrch.
Volby už opravdu ne. Jen změna myšlení a změna systému. Vidíme to v potápějící se Americe kde v dnešní době probíhají silné boje mezi dvěma centry řízení. No a do toho internet věcí kdy ho nám vychvalují, že je pro život nezbytný.
Všimli jste si kolik chyb dnešní digitální systém produkuje. Odstavení British airways, odstavení Heatrow, elektronicky zaseknutá technologie, zničehonic restartující mobilní technologie, další a další. Většina firem nemá ani základní bezpečnosti nastavení systémů a ani jim je už nikdo nenastaví - nejsou lidí.
Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování
fela 4. 08. 2017, 07:15:27
Odpovědět  Odkaz 
Váš príspevok sa pravdepodobne k nej nedostane, ale platí, čo je v ňom uvedené. Ľudia si nevážia slobodu, a začnú tak, až keď o ňu úplne prídu.
Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování
SpookY 4. 08. 2017, 09:06:50
Odpovědět  Odkaz 
Kdo nedělá nic špatného, nemá důvod nic utajovat.

PROTO je většina státní činnosti, státní smlouvy, činnost politiků, činnost tajných služeb a řada dalšího před obyčejnými občany UTAJENA.


Nemám strach z toho, co dělají utěrkáři... mám hrůzu z toho, co dělá státní systém.
Jediná možná odpověď na 1984 je 1776!
Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování
lipo 4. 08. 2017, 10:16:52
Odpovědět  Odkaz 
a za dalších 5 let zakážou i šeptání. Přitom by jen stačilo sem přestat ty teroristy pouštět.. ale místo toho budeme omezovat "naše" obyvatelstvo, což jim hraje do karet..
tenhle systém je naprosto pokaženej "rasismem" počínaje a ochranou zločinců konče.. něco jako spravedlnost a selskej rozum v téhle společnosti nehraje žádnou roli a politici se nám jen smějou, jak si necháme kakat na hlavu a přesto je znovu a znovu volíme..
na druhou stranu je mír, máme co jíst a pít, kde bydlet, kdo chce pracovat tak může..
Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování
nobody 5. 08. 2017, 03:05:11
Odpovědět  Odkaz 
Amberko, mela bys zakazat facebook a obecne jakekoliv sireni jakekoliv fotografie po internetu, protoze to "skutecni lide" nepotrebuji a pouzivaji to jen teroristi kteri si predavaji ve fotografii informaci podle poctu a barev kotatek a pejsku ;)
Re: Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování
Prazsky cajzl 5. 08. 2017, 11:36:58
Odpovědět  Odkaz 
to co chces skryt, ponech vsem na ocich -steganografie
Re: Re: Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování
Eduard 10. 07. 2019, 15:22:05
Odpovědět  Odkaz 
"to co chces skryt, ponech vsem na ocich -steganografie"

NAJHODNOTNEJSI prispevok v diskusii. Pretoze da sa sifrovat aj tak ze to nik nezisti a tym padom ho to ani nema co zaujimat/trapit/a zakazovat.
Británie: Skuteční lidé nepotřebují end-to-end šifrování
AlYoSHA 7. 08. 2017, 15:05:36
Odpovědět  Odkaz 
Ta pani patri k ludom ktorym hovorim "utahovaci skrutiek". V kazdom parlamente a v kazdej spolocnosti existuju. Reaguju vzdy stylom "toto je zle to treba zakazat" - najlepsie nejakym zakonom. Postupuju sposobom co incident to navrh zakona. Vobec neriesia co je pricinou problemu a uz vobec neriesa kam ich zakony/zakazy povedu. Ak budu mat v jednotlivych vladach hlavne slovo, ak im budu bezny ludia nasluchat, tak skoncime s tym ze ak chete stravit den bez toho aby ste porusili nejaky zakon tak ho budete mysiet prezit sediac na stolicke s rukami na stole. A mozno aj potom sa dopustite porusenia zakona - v myslienkach.