Možná je to případ takového toho "maskovacího úsilí", ve snaze zakrýt nebo kompenzovat své nitro. Jako třeba u Jörga Haidera, předsedy silně homofobní strany, který byl přitom sám gay.
Re: Re: Evropský poslanec navrhuje „černé skříňky pro počítače“ Andrej Pavelka25. 10. 2011, 09:43:09 OdpovědětOdkaz
Kamarát, daj si pozorčo píšeš, lebo vo vláde možno radi pozerajú fóra a podobné veci. Môj dobrý kamarát, ktorý si rád vymýšľa konšpiračné teórie (niektoré sú hodne k veci, iné menej, teda z môjho pohľadu) mi hovoril, že na internete na jednom fóre raz prispel k nejakej politickej debate a neskôr v televízii, keď rozprával poslanec, vraj vo svojom prejave povedal skoro to isté, čo ten môj kamarát napísal na fóre.
K článku: Stavil by som sa, že sa v právnych predpisoch európskej únie sa nájde niečo, čomu by návrh tohto poslanca odporoval, takže to asi neprejde :-)
Evropský poslanec navrhuje „černé skříňky pro počítače“ Pet Ofil25. 10. 2011, 14:58:06 OdpovědětOdkaz
Chtěl jsem napsat "Táhni do prdele nácku!" ale správně bude "Táhni do prdele fašoune!"
Pekná hovadina. Zaujímalo by ma, ako by ma donútili používať (a nevypnúť) to v mojom Gentoo. Keďže ide o európsku iniciatívu, komunita na to bude z vysoka kašlať a nikto ma nedonúti (ani zákonom) dať si do počítača M$ windoze.