Příspěvky IPv6 v České republice měsíc po "dni D"
Ted jeste mit nejakou distribuci pro SOHO firewall, ktera by IPv6 podporovala...
Něco ve stylu OpenWRT?
OpenWRT neznam, to je distribuce pro router s ARM, ze?
Spise neco ve stylu IPcop, Smothwall, Endian, Untangle, IPfire, neco co bezi na klasickem PC, pripadne ve virtualu.
Snad PFsense uz IPv6 podporuje, ale to je FreeBSD.
A snad Vyatta uz umi IPv6.
Ale celkove je to slabe, vse je zatim navrzeno a otestovano na IPv4. Chvilku jsem uvazoval, ze nahradim starnouci IPcop modernejsi distribuci, ale nabidka je slaba, IPcop prezil, jen dostal SSD disk... ;-)
Spise neco ve stylu IPcop, Smothwall, Endian, Untangle, IPfire, neco co bezi na klasickem PC, pripadne ve virtualu.
Snad PFsense uz IPv6 podporuje, ale to je FreeBSD.
A snad Vyatta uz umi IPv6.
Ale celkove je to slabe, vse je zatim navrzeno a otestovano na IPv4. Chvilku jsem uvazoval, ze nahradim starnouci IPcop modernejsi distribuci, ale nabidka je slaba, IPcop prezil, jen dostal SSD disk... ;-)
Re: Re: Re: IPv6 v České republice měsíc po "dni D"
Pavel Šimerda 16. 07. 2012, 11:26:37
Odpovědět Odkaz
OpenWRT je pro různé architektury, včetně x86.Pavel Šimerda 16. 07. 2012, 11:26:37
Odpovědět Odkaz
„Spise neco ve stylu IPcop, Smothwall, Endian, Untangle, IPfire, neco co bezi na klasickem PC, pripadne ve virtualu.“
Nevím, vzhledem k tomu, že jsem si vždycky psal pravidla pro iptables sám, tak vlastně nemám pro takovéto distribuce využití.