přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S

Příspěvky Jaký byl LinuxAlt 2012 mýma očima

Jaký byl LinuxAlt 2012 mýma očima
marosk 5. 11. 2012, 09:57:59
Odpovědět  Odkaz 
Ja som bol na mojom prvom linux feste (ak nerátam Installfest,čo je ale menšia akcia), ale rozhodne ešte prídem.
Bohužiaľ som stihol iba jednu prednášku,keďže som pracoval,ale neľutujem.
Motal som sa hlavne okolo stánku s Fedorou,kde som konečne videl 18stkovú verziu s prekopaným Nautilusom, teda Files po novom na tablete.
Zobral som si Live DVD,ktoré idem v dobrej viere šíriť ďalej a ešte nálepky,ktorými som si vyzdobil notebook :)
Takže mne sa páčilo,ale nemám s čím porovnať.
quido.speedy 8. 11. 2012, 11:20:50
Odpovědět  Odkaz 
Malou tragédií LinuxAltu je termín, kvůli půlsemestrálkám jsem tam už tři roky nebyl, nebo jen na skok pozdravit známé...
Vlastimil Ott Re: Jaký byl LinuxAlt 2012 mýma očima
Vlastimil Ott 8. 11. 2012, 12:03:07
Odpovědět  Odkaz 
LinuxAlt byl vždycky v tomto termínu, takže při troše snahy se to dá naplánovat.

Jinak se na zkus podívat očima organizátorů. Na jaře bývalo LinuxExpo, v létě nikdo na konferenci nikam nepojede a v zimě (Vánoce, leden, únor) tuplem ne. Ten výběr zas není snadný, musí se zohlednit spousta věcí a stejně se nelze zavděčit všem...
Martin 8. 11. 2012, 21:41:10
Odpovědět  Odkaz 
Souhlasím s quido.speedy. Letos jsem se na LinuxAlt opravdu těšil, ale nakonec to byl pro mne nejméně vhodný víkend za celý semestr, takže jsem bohužel nedorazil. Ten termín je pro "domácí" studenty opravdu nešťasný a co jsem se bavil i s ostatními, tak právě z toho důvodu na LinuxAltu nebyli. Tak snad příští rok už to výjde.