přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S

Příspěvky Který souborový systém zvolit?

Který souborový systém zvolit?
kjkk 10. 08. 2013, 06:59:47
Odpovědět  Odkaz 
nebyl by odkaz na podobný test zaměřený na spolehlivost?
Lukáš Jelínek Re: Který souborový systém zvolit?
Lukáš Jelínek 10. 08. 2013, 14:12:12
Odpovědět  Odkaz 
Pokud ho někdo udělá, tak ano ;-)
celkove hodnotenie
Analfabet 12. 08. 2013, 07:49:33
Odpovědět  Odkaz 
Odkial mate celkove hodnotenie?
Mne sa zdá ze ste zahrnuli iba vysledky posledneho testu do vasho pisaneho poradia.
Lukáš Jelínek Re: celkove hodnotenie
Lukáš Jelínek 12. 08. 2013, 12:05:16
Odpovědět  Odkaz 
Chyba se vloudila, nevím proč, asi jsem měl nějakou slabší chvilku, omlouvám se. Ony to totiž nejsou ani výsledky toho posledního testu, tam jsou ext4 a Reiser4 prohozené. Text jsem opravil.
Který souborový systém zvolit? -> EXT4
Ravensun 12. 08. 2013, 15:38:12
Odpovědět  Odkaz 
No já to vidím z pohledu běžného uživatele na jednoznačného vítěze EXT4. Ve všech testech až na jeden se drží mezi těmi pár nejlepšími výsledky. Teda z mého úhlu pohledu.
Lukáš Jelínek Re: Který souborový systém zvolit? -> EXT4
Lukáš Jelínek 12. 08. 2013, 15:47:25
Odpovědět  Odkaz 
Také mám s ext4 nejlepší zkušenosti. Naopak btrfs mě nepřesvědčil, přičemž hovořím jen o výkonu, protože navzdory jeho "experimentální" povaze jsem nenarazil na žádné problémy ohledně integrity dat, o kterých se občas hovoří.

Public Relations

Synology High Availability

Pro mnoho podniků a organizací je dnes životně důležitá nepřetržitá dostupnost jejich IT systémů. Výpadky a odstávky totiž způsobují stále větší škody, což vyvíjí tlak na IT oddělení, aby zajistila maximální dostupnost dat a klíčových aplikací.

Pokračování ...

Public Relations

Linux a poker aneb Jde to dohromady?

Dávno jsou pryč doby, kdy se uživatelé Windows smáli těm, kteří preferují jiný operační systém. Dřív bylo samozřejmě náročnější především na Linuxu spustit jakékoliv hry, nicméně v dnešní době to už takový problém není.

Pokračování ...