Příspěvky Lukáš Jelínek
Musím říct, že jsem tuto analýzu našel až teď (což je moje ostuda), ale lepší pozdě než nikdy. Podle mě jedna z nejlepších, jaké jsem kdy na tohle téma četl. Výborně, Lukáši, děkuji.
Hezky napsáno. Win sice už dnes už nejsou tou věčně se sekající, padající a sys. prostředky žeroucí potvorou co kdysi (no ano... s trochu pozornosti a rozumu), ale moje volba stále zůstává na Lin :-)
Pekný článok, sám posudzujem win iba posľa večných problémov u známych a rovnako aj u zákazníkov. Za väčšinu si síce môžu sami, ale nie vždy. Neznášam keď musím každú aktualizáciu programu hľadať na internete a vraždil by som, keď mi aktualizácia nainštaluje kopec ďalšieho balastu.
"Toto prostředí bylo uživatelsky přívětivé, a proto jsem u něj zakotvil navždy (tím myslím KDE, ne jeho verzi 1.0) " lol ;-)
Teď jsem spokojen s Plasmou 5, přestože je ještě hodně syrová a sem tam spadne. Na notebooku už ji mám v rámci Kubuntu 15.04 víc než 2 měsíce (upgradoval jsem na tuto verzi už ve fázi RC), jeden z desktopů jsem upgradoval dnes. Běhá jako z praku ;-)