(Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux kamil31. 07. 2014, 18:40:46 OdpovědětOdkaz
Dobrý článek.
(Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux Hejl31. 07. 2014, 20:04:26 OdpovědětOdkaz
Dobrý článek. Ale máte tam chybu Ubuntu 12.04 je z roku 2012 a ne 2014.
Re: (Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux Lukáš Jelínek31. 07. 2014, 20:38:17 OdpovědětOdkaz
Děkujeme za upozornění, opraveno.
Re: (Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux Vojtěch Trefný31. 07. 2014, 20:49:03 OdpovědětOdkaz
Nějak se mi ty chyby hromadí, minule jedna, dneska další :-) Díky za upozornění a Lukášovi za opravu.
Re: Re: (Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux Lukáš Jelínek 1. 08. 2014, 00:05:43 OdpovědětOdkaz
Nějak jsi mi teď připomněl jednu pasáž z písně Ivo Jahelky: „Budoucnost zasvětil klamu a falši, dnes jedna malá lež a zítra další...“ :-D
To jen pro odlehčení, samozřejmě to nevztahuj na sebe, chyby se prostě stávají a téhle jsem si nevšiml ani já, když jsem to pročítal před vydáním.
(Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux Ondřej Kolín 1. 08. 2014, 00:17:04 OdpovědětOdkaz
Mám rád Vaše články :) Je to takové hezké shrnutí :)
(Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux Ondřej Kolín 1. 08. 2014, 00:17:05 OdpovědětOdkaz
Mám rád Vaše články :) Je to takové hezké shrnutí :)
(Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux Petr Valach 1. 08. 2014, 00:34:12 OdpovědětOdkaz
Argument "v linuxu nejsou hry" považuju za strašný. Jestli se někdo rozhoduje mezi operačními systémy na základě toho, kde bude moci tímhle strašným způsobem marnit čas, tak ten snad ať zůstane u widlí.
Ano, kluci z naší redakce (ExoSpace) sice paří Kerbal, jeden 16tiletý kluk je ujetý snad dokonce i na střílečkách, ale platí tady přímá úměra - čím víc kdo propadl hrám, tím míň maká. Konkrétně ten 16tiletý pro nás neudělal krom jedené maličkosti vůbec nic. A jinej kluk smaží jeden článek za druhým a ani je nestíhám vydávat.
Já prostě DPH, debilní počítačové hry, nesnáším...
(Tenhle kec píšu v přestávce mezi vydáváním článků. Od našeho plodného autora. Zatímco jiní onanují s DPH.)
(Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux Karel Fiedler 1. 08. 2014, 12:10:43 OdpovědětOdkaz
otevřená řešení jsou za těmi proprietárními pozadu ... takhle to vypadá, když se politik (neodborník) stará o technologii ... celý svět (včetně IBM a dalších) se obrací k open source jako k nejlepšímu způsobu rychlého sw vývoje, ale pan politik na to má svůj specifický názor ...
Re: (Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux Virteal 4. 08. 2014, 04:53:30 OdpovědětOdkaz
Nefungujou mu tam viry, tak je z toho smutnej.
Re: (Nejen) staré dobré hry na Linuxu, Británie zavede ODF, starosta Mnichova nechce Linux Lukáš Jelínek 4. 08. 2014, 12:50:11 OdpovědětOdkaz
On bývá trochu problém, že se často politikové rozhodují podle názorů, jako je tento:
Kdo se trochu orientuje v licenční problematice (a nemusí být ani právník), získá celkem oprávněné podezření, že tady něco nehraje. Na tento článek jsem proto reagoval tímto: