přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S

Příspěvky Pirátská strana čelí trestnímu stíhání

Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
r76 22. 01. 2016, 07:03:43
Odpovědět  Odkaz 
No,tak to jsem zvedavy,ale pochybuju,ze projde obhajoba stylu: "facebook a youtube jsou zlodeji" jelikož ti hazeji zodpovednost na uzivatele.

a je fakt ze zrovna youtube vyrostlo na nelegalnim obsahu :))))
Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
ppartik 22. 01. 2016, 13:41:07
Odpovědět  Odkaz 
Bylo na čase... ČPS je banda vyhulených hlav. Doufám, že padnou tresty.
Re: Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
nobody 22. 01. 2016, 15:31:50
Odpovědět  Odkaz 
taky doufam ze Ceska PROTIpiratska Unie bude potrestana a rovnou i s vypatlancema jako jsi ty, pekne klecet na hrasku pod kapajicim kohoutkem aby se vam rozsvitilo, tak mesic by mohlo snad stacit ;)
Re: Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
MOJE 23. 01. 2016, 00:33:01
Odpovědět  Odkaz 
partik nebo jak si to rikas, jedinou vyhulenou hlavou se tu jevis ty, ty makovice vymatlana
Re: Re: Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
Konzul 23. 01. 2016, 10:39:24
Odpovědět  Odkaz 
Většinou urážejí ti kterým už došly argumenty.
Re: Re: Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
ppartik 23. 01. 2016, 15:03:50
Odpovědět  Odkaz 
Jsem vyhulený, protože nepodporuji porušování zákonů. Chápu...
Re: Re: Re: Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
xPakrikx 23. 01. 2016, 20:33:59
Odpovědět  Odkaz 
Vazne ? Ani sam nevies kolko zakonov porusujes kazdy den... A urcite si nikdy nestiahol ani jednu mp3 ani film z netu. Ale hej ak mas na ucte par milionov tak preco by si vsetko nekupoval. Prosim ta hudbu nelegalne stahuje aj ten sudca co ti da 3 roky za porusovanie prav. Tak super je Slovensko a Cesko... A za druhe CPS a SPS obhajuju slobodu internetu... ale to asi nevies co znamena.
Lukáš Jelínek Re: Re: Re: Re: Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
Lukáš Jelínek 23. 01. 2016, 22:47:24
Odpovědět  Odkaz 
Prosím o kultivovanou diskusi, bez urážek.

Že každý porušuje zákony, je jasná věc. Většina lidí je porušuje každý den, i kdyby to byly jen mírné dopravní přestupky nebo drobné porušení autorských práv.
Re: Re: Re: Re: Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
ppartik 25. 01. 2016, 14:20:26
Odpovědět  Odkaz 
Spotify, Google Play, Apple Music, Netflix, online půjčovny. Zdrojů je dost, stačí nebýt student, blbec nebo trubka, která maká za 15 čistého měsíčně. Jednoduché.
Re: Re: Re: Re: Re: Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
Ondřej 26. 01. 2016, 07:48:14
Odpovědět  Odkaz 
Mně předplatné na Google Music pokrývá moje touhy, za rozumné peníze ...
Ondřej 26. 01. 2016, 07:48:16
Odpovědět  Odkaz 
Mně předplatné na Google Music pokrývá moje touhy, za rozumné peníze ...
Petr Jedlinský 26. 01. 2016, 11:58:34
Odpovědět  Odkaz 
Přestaňte už mlít hlouposti. Stahování ("pro vlastní potřebu") je naprosto legální. Navíc o to v tomto případě vůbec nejde. A když se ohání požadavky na argumenty někdo, kdo do diskuze vstoupí tezí o "vyhulených hlavách" a voláním na kata, to by si jeden ukroutil páteř hned na atlasu.

Navíc nejde ani o sdílení. A v celé kauze nepůjde o nic menšího, než (konečně!) o vydefinování vágních zákonných ustanovení.

PS: zvláštní, že nevadí něco tak demagogického, samodelegovaného a neetického jako je ČPÚ...
PPS: a ne, nejsem ani zdaleka Pirát.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
ppartik 26. 01. 2016, 16:16:43
Odpovědět  Odkaz 
Stahování pro vlastní potřebu legální není. Nevím, proč si to neustále někdo myslí.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirátská strana čelí trestnímu stíhání
nobody 26. 01. 2016, 21:29:44
Odpovědět  Odkaz 
jak souvisi "stahovani pro vlastni potrebu" s embendovanim streamu z jineho serveru? navic v pripade serialu, ktery jiz bezel v televizi v CR, se shlednutim online(opravdu nejde o stahovani, protoze na vlastnim ulozisti pak neni zadny soubor k opetovnemu offline prehrani) dopoustit v principu toho sameho, jako shlednout serial z vhs kam jsi si udelal nahravku (jo aha ty ne, protoze porizenim nahravky na vhs by jsi porusil zakon)... btw: nikdy si nepresel na cervenou? mimo prechod? a co moralni zakony, nikdy jsi nelhal? chovas se slusne? nepovysujes se na ostatni?