Příspěvky Reda: Evropská komise chystá frontální útok na hyperlink
Kam stoupne noha evropského úředníka tam tráva neroste. Kdy už bude toho spolku konec.  EU dělá víc škody než užitku snad ve všem na co sáhne.
Re: Reda: Evropská komise chystá frontální útok na hyperlink
eufil 8. 11. 2015, 20:30:23
Odpovědět Odkaz
nieje vsetko ciernobiele hlavne nie taky moloch ako eu. EU ma plno uradnikov a kazdy si chce zasluzit plat tak musi vykazovat cinnost, ano to je problem. Na druhu stranu doslo vela dobreho ako napriklad tlak na ceny mobillnych operatorov.
eufil 8. 11. 2015, 20:30:23
Odpovědět Odkaz
 Reda: Evropská komise chystá frontální útok na hyperlink

Reda: Evropská komise chystá frontální útok na hyperlink
Petr Valach 9. 11. 2015, 08:49:53
Odpovědět Odkaz
Každý kdo by cezuroval ,zaslouží kulku do palice , nenávidím cenzory ,mám svůj názor nepotřebuji vyučovat !!
No jo no. Rozděl a panuj. A když už panuješ, tak udělej z netu TV Nova, alá všude rekalama, pár placených B filmů a nebo si něco zahrej, přísup jen přes rozhraní operátora a jen na vyhledávač. Co nevyhledáš, není. Jak teletext na TV. Taková je budoucnost. Ono totiž to sdílení článků (volných informací), to není dobré, to se pak těžko lže v televizi. Doufám že se jim to podaří co nejpozději. Obsah zpráv už stejně třídí pro regiony a podle identifikace, kam se hrabe Čína, tam se s tím aspoň netají.
Co je na tom ale nejhorší je, že když takovou zprávičku čtu, tak už mě to ani nepřekvapí, nepřemýšlím ani jestli to není kachna, protože takové hovadiny vůbec nevybočují. Člověk si akorát tak může počkat, co z toho bude. O nás bez nás.
Co je na tom ale nejhorší je, že když takovou zprávičku čtu, tak už mě to ani nepřekvapí, nepřemýšlím ani jestli to není kachna, protože takové hovadiny vůbec nevybočují. Člověk si akorát tak může počkat, co z toho bude. O nás bez nás.

Petr Valach 9. 11. 2015, 21:45:36
Odpovědět Odkaz