přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S

Příspěvky Steam zatím bude jen pro Ubuntu

Steam zatím bude jen pro Ubuntu
Luk 25. 07. 2012, 23:23:39
Odpovědět  Odkaz 
Přesně tak, komunita už se postarala o JB na SGS 1, už ho mám v tel. cca minimálně týden a šlape dobře ;-)
Steam zatím bude jen pro Ubuntu
D.A.Tiger 6. 08. 2012, 13:01:46
Odpovědět  Odkaz 
To je blbé. Takže my co nemáme Ubuntu utřem nos, a nebo budem muset doinstalovat. Pak si můžou za deset let stěžovat, že se to nevyplatí, kruci.
Jiří Eischmann Re: Steam zatím bude jen pro Ubuntu
Jiří Eischmann 7. 08. 2012, 17:46:23
Odpovědět  Odkaz 
Neviděl bych to tak černě. Vím minimálně o jedné další distribuci, která začala s Valve dost intenzivně jednat ;-) Víc zatím prozradit nemůžu.
Vojtěch Trefný Re: Re: Steam zatím bude jen pro Ubuntu
Vojtěch Trefný 7. 08. 2012, 20:22:44
Odpovědět  Odkaz 
Hm, která tajemná distribuce to asi bude :-)

Původním tazateli: Ono je úplně logické, že se začne na jedné distribuci, tam se všechno ladí a řeší a teprve potom se řeší další distribuce, protože to je v záplavě té práce úplná drobnost.
Re: Re: Re: Steam zatím bude jen pro Ubuntu
D.A.Tiger 8. 08. 2012, 08:55:56
Odpovědět  Odkaz 
To mi prosím vysvětlete co konkrétně brání Valve, aby to distribuovala (například ve formě gzipového balíku) i mezi další distribuce - mě to moc logické nepřijde. Že to testují na jednom distru, to chápu, ale zas na druhou stranu Linuxové distribuce zas až tak zásadně rozdílné nejsou, aby se musela dělat podpora na každou zvlášť. A pokud ano, pak by stálo za to, se zamyslel na tím, zda není v daném projektu něco hodně špatně (alespoň já bych to tak udělal).
Re: Re: Re: Re: Steam zatím bude jen pro Ubuntu
alfonz mucha 8. 08. 2012, 15:52:02
Odpovědět  Odkaz 
jednoduše proto, že nebudou určitě používat gzip balík, ale pravděpodobně deb balíček. Dále když se podíváte na poslední statistiku na rootu, tak je jednoznačně vidět, proč bylo ubuntu vybráno.
Re: Re: Re: Re: Re: Steam zatím bude jen pro Ubuntu
D.A.Tiger 8. 08. 2012, 18:08:47
Odpovědět  Odkaz 
No a jsme u jádra mého původního konstatovaní (ne.. fakt, to nebyl dotaz :-D ). Pokud tedy něco nevyjedná jistá distribuce založena na RPM, jestli jsem dobře pochopil Jirku :) Tak jako tak se velice obávám toho aby nezůstalo u jednoho, nebo dvou podporovaných dister a ostatní neměli smůlu...

Ani jsem se dívat nemusel, napadlo mě proč zrovna Ubuntu ;)