Tento diel "Dva týždne s Linuxom" sa naozaj podaril. Je dosť zaujímavý :-)
Mne sa nezdá, aby vývojári stíhali robiť toľko práce na operačnom systéme, aby si ho mohli dovoliť vydávať každý mesiac. Ja iný návrh dávať nebudem, lebo do ich práce nevidím.
Příspěvky Linux dostane profesionální editor videa
No neviem - operačný systém do auta... hmm
No pokiaľ nebude mať kontrolu nad základným riadením auta - tak som za, ale "za volant" by som nepustil ani linux/bsd ani osX a už ani v najhoršom sne windows... :)
No mesačný cyklus - hmm - pokiaľ by to boly len kvázy bety ku polročným vydaniam - tak ano, ale inak si nie som celkom istý...
platforma X86 mi pripadá tak trošku nešťastne navrhnutá (kto robil v asembleri, tak vie o čom hovorím :) ) takže prajem viac armu, aby sa zdokonalil aj v oblasti výkonu :), ale tak keď chcú dávať android na X86 - nech sa páči - v podstate to nie je žiaden problém :)
Lightworks vypadá zaujímavo - určite vyskúšam :)
No pokiaľ nebude mať kontrolu nad základným riadením auta - tak som za, ale "za volant" by som nepustil ani linux/bsd ani osX a už ani v najhoršom sne windows... :)
No mesačný cyklus - hmm - pokiaľ by to boly len kvázy bety ku polročným vydaniam - tak ano, ale inak si nie som celkom istý...
platforma X86 mi pripadá tak trošku nešťastne navrhnutá (kto robil v asembleri, tak vie o čom hovorím :) ) takže prajem viac armu, aby sa zdokonalil aj v oblasti výkonu :), ale tak keď chcú dávať android na X86 - nech sa páči - v podstate to nie je žiaden problém :)
Lightworks vypadá zaujímavo - určite vyskúšam :)
Pokud by to měsíční vydávání Ubuntu mělo znamenat, že update na další verzi bude fungovat bezproblému, tak to bude zajímavá alternativa ke klasickým roling release distribucím.
Ve filmovém průmyslu se Linux běžně používá. Ale to je zřejmě jiná liga než produkty Adobe....
Škoda že nedostane profesionální editor fotek. Takovej Paint Shop Pro to by byla věc :)
Já osobně bych nechal vývojový cyklus tak jak je. Jen bych zpřísnil kontrolu odladění a stabilitu novinek.
To je aprílovej díl, tohle?:D
Proč, kvůli tomu logu?