přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Červencové číslo

Červencové číslo

Redakce - Červencové číslo je opravdu kvalitní čtení. Co se děje v redakci? Není vám zima?


Redakce se intenzívně věnovala testům notebooků, což v kombinaci s vedry způsobilo, že odmítla pokračovat v práci na novém čísle. Po dlouhém přemlouvání si dala říct, někteří se z Aljašky skutečně vrátili a usedli ke svým počítačům.

Zjistili jsme totiž, že vyšel nový Debian, což byl ten hlavní důvod, proč práce na novém čísle pokračovaly. Debian Sarge je tedy nosným tématem čísla. Ale není to téma jediné: můžete se těšit na mnoho informací o novém OpenOffice.org, stejně jako na tipy k práci s tímto svobodným kancelářským balíkem. K rozhovoru jsme přilákali Adama Rambouska, vrchního šéfa lokalizátorů OOo.

Číslo obsahuje velkou dávku informací o mnohých distribucích: SUSE Linux 9.3 Professional, Mandriva Linux 2005 LE, duel mezi Slaxem a Knoppixem. Dále např. nastavíme kvóty uživatelům, nebo se seznámíme s Lispem. Vinou zmíněných klimatických problémů došlo k týdennímu zpoždění při výrobě čísla. Vyjde tedy 11. července. Omlouváme se za prodlení, ale věřte, že se můžete těšit na pořádné prázdninové čtení. A nezapomeňte, že soutěž s HP končí 4.7.2005.

Vlastimil Ott

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz