přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Elektronické předplatné - testovací provoz ukončen

Elektronické předplatné - testovací provoz ukončen

Ukončili jsme testovací provoz našeho distribučního PDF centra, proto očekávejte faktury za objednané předplatné. Těšíme se, že Vás naše nová služba zaujme.


Na četné podněty našich čtenářů jsme se rozhodli distribuovat časopis také elektronickou formou. Po zaplacení poplatku čtenáře zařadíme do systému, který bude každé první pondělí v měsíci rozesílat PDF verzi časopisu e-mailem (odešle odkaz ke stažení).

Cena za 12 čísel byla stanovena na 349 Kč (zájemci ze Slovenska zatím musí počkat - vysoké bankovní poplatky se snažíme vyřešit), přičemž si můžete LinuxEXPRES předplatit včetně starších čísel (například od ledna 2005) - ty pošleme ihned po zaplacení částky.

Předplacená čísla si můžete kdykoliv stáhnout znovu, ale jednotlivé soubory PDF budeme poskytovat pouze pro osobní potřebu. Není dovoleno pořizovat další kopie a tyto následně poskytovat dalším osobám a jakoukoliv formou distribuovat elektronická vydání (vč. další elektronické distribuce, tisku a následného kopírování). Tisk pro vlastní potřebu je samozřejmě povolen.

Ačkoliv většinu článků zveřejňujeme po určité době také s GNU FDL licencí, samotné PDF soubory, nebo jejich části, s touto licencí vydány nejsou.

Výše uvedené podmínky se vztahují také na elektronický odkaz protokolu HTTP, díky kterému si můžete vydání z internetu stáhnout. Vydavatel bude monitorovat využití odkazu, proto jej pečlivě uschovejte a nezveřejňujte.

Stávající a noví předplatitelé získávají elektronické předplatné automaticky. Pokud si tedy časopis předplatíte, nejen že dostanete každé první pondělí v měsíci časopis, ale také soubor PDF.

Elektronické předplatné si můžete objednat na našem on-line shopu, nebo na adrese predplatne@linuxexpres_cz. (predplatne@linuxexpres_cz) Nezapomeňte uvést své iniciály, platnou e-mailovou adresu a číslo časopisu, od kterého chcete PDF dostávat.

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz