přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Není chyba jako chyba

Není chyba jako chyba

Dnes mě zaujala jedna chyba ...


Jednalo se o vypalovací program Brasero. Nechtěl jsem snad ani nic složitého, jen si vypálit jedno datové DVD. K mému rozladění ovšem Brasero přestal vypalovat, vlastně on by vypaloval, ale zarputile mi hlásil, že na prázdném DVD není žádné volné místo. O chybě se píše např. zde a podrobněji pak zde. (Teď nevím jak je na tom Debian, ale mám silné nutkání nahlásit chybu i zde.)

Cožpak o to, chyba sem, chyba tam. Vím jistě, že mi to dřív fungovalo, zřejmě to pak můžu přičíst nějaké aktualizaci. Na druhou stranu mě zaujalo, že to někde funguje a jinde ne. Tak např. na mechanikách Sony-Nec (verzi neřeknu, musel bych hledat), mi program v 64b i 32b verzi funguje bez problému. Na druhou stranu, na 64b počítači s LG jsem dnes narazil na zmiňovaný problém.

I když si pak na firmu LG rád hodím nějakou špínu, tak musím přiznat, že to bude zřejmě problém programu (dřív to prokazatelně šlo ;-)). A jak jste na tom vy, funguje vám Brasero nebo ne?

Nahoru

Přidat názor

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Martin Šín

Martin Šín

Martin Šín (*1980) vystudoval pedagogickou fakultu a nyní pracuje jako učitel matematiky a výpočetní techniky na střední škole. Ve volném čase překládá a také hraje hry (ani jedno mu příliš nejde). V práci se snaží prosazovat open-source programy.


  • Distribuce: Debian

| proč linux


Tagy