přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Poslední volná místa na IP Telephony Workshop

Poslední volná místa na IP Telephony Workshop

Máte poslední možnost rezervovat si místa na přednáškách na IP Telephony Workshop. Registrace návštěvníků končí v pondělí 21.11. ve 12:00. K dispozici jsou poslední volná místa. Na druhém ročníku této největší odborné akce v ČR zaměřené na IP telefonii se přestaví téměř všechny významné společnosti v oboru. IPTW se koná 22. a 23. listopadu 2005 v hotelu Olympik v Praze.


Návštěvníkům přináší IPTW dva dny pestrých přednášek a konferenčních bloků. Přednášky a prezentace pokrývají široké spektrum témat: VoIP řešení pro soukromou i firemní sféru, integrace hlasových, datových a multimediálních služeb, IP telefonie v bezdrátových sítích, řešení pro call centra, nadstavbové aplikace a řadu dalších. Většina přednášek je provázena praktickými ukázkami. Po celou dobu akce je otevřena také doprovodná výstava. Návštěvníci tak mají jedinečnou možnost zorientovat se v současné nabídce VoIP produktů, porovnat řešení různých firem a seznámit se s implementací v praxi. ní různých firem a seznámit se s implementací v praxi.

Hlavními partnery letošního ročníku IPTW jsou společnosti Cisco Systems a NextiraOne. Dalšími partnery Alcatel, Atlantis telecom, Kapsch Telecom, Nortel a Unient Communications. Na IPTW budou prezentovat svá řešení a vize zástupci více než 20 tuzemských a zahraničních společností.

Kompletní a aktualizované informace o programu IPTW a zúčastněných firmách najdete na internetové adrese www.iptw.cz. Na této adrese můžete také využít on-line návštěvnické registrace a možnosti rezervace přednášek.

Pořadatelem IPTW je společnost Exponet s.r.o., renomovaný organizátor specializovaných akcí v oblasti IT (LinuxExpo, Small Business Solutions).

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz