přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Small Business Solutions

Small Business Solutions

Vše, co potřebujete k podnikání, a báli jste se zeptat.


Netradičně zaměřená, ale o to zajímavější a užitečná přehlídka informačních technologií proběhne 15. - 16. června v hotelu Olympik v Praze. Název "Small Business Solutions" (dále SBS) napovídá, že půjde o přehled řešení určených drobnému a střednímu podnikání. Na rozdíl od jiných odborných konferencí není SBS ohraničeno oborově či produktově, ale pokrývá širokou oblast potřeb klienta a zákazníka z řad malých a středních firem. Za malé jsou považovány firmy do 50 za střední pak do 250 až 300 zaměstnanců. Díky kombinované formě výstavy a konference si návštěvníci mohou předváděné produkty nejen důkladně prohlédnout a ?osahat?, ale také se seznámit s možnostmi jejich implementace během konferenční části.

Páteří každého firemního řešení jsou podnikové aplikace, kterým bude na SBS věnován velký prostor. Mezi řadou předváděných produktů jmenujme ERP systém MFG/PRO od společnosti Minerva, informační a vzdělávací systémy (CCA Group), flexibilní řešení Instant Team (Heaven Industries) nebo třeba software HUMAN pro zpracování personalistiky (HOUR). Chybět nebude ani informační systém SAP Business One, vyvinutý speciálně pro potřeby malých a středně velkých firem, prezentovaný firmou Popron S&P Systems.

Předpokladem efektivního podnikání je také bezproblémová komunikace. I v této oblasti má SBS co nabídnout: chybět nebude Panasonic, špička nejen na poli telefonních ústředen. Světem stále populárnější internetové telefonie nás provede Unient Communications. Alcatel přináší komplexní řešení, ve kterých kromě IP telefonie nechybí například call centrum. Užitečným zpestřením bude navigační systém společností Hewlett-Packard a T-Mobile.

Síťová řešení, jako je internet, intranet a vzdálený přístup k datům, se neobejdou bez dokonalé infrastruktury. Takové jsou produkty Cisco Systems, vedoucí světové společnosti v oblasti přenosu dat, hlasu a obrazu. Eurotel přináší firemním zákazníkům ucelenou nabídku služeb vzdáleného mobilního přístupu díky kterým, mohou mít svůj e-mail, kontakty i kalendář stále po ruce. Zajímavé je také portfolio síťových prvků ProCurve od Hewlett-Packard.

Ačkoli je bezpečnost dat stále aktuálnější a závažnější problematikou, v zabezpečení podnikových systémů nacházíme často výrazné rezervy. Co můžete pro bezpečnost svých dat udělat vy, se dozvíte třeba z prezentace IBM a Orange & Green Solutions, věnované bezpečnosti dat na klienských stanicích. Proti virům a útokům z internetu zase ochrání kvalitní antivir NOD32 (PCS Software), neprůstřelný firewall (Kerio Technologies) i produkty od firmy AEC (TrustPort).

Všechny potřebné údaje na jednom místě, přístupné tak a tehdy, jak je potřebujete - to je kvalitní groupware. Vyzkoušejte například bezpečný modulární systém OG serverBox, který má v Česku již tisíce uživatelů (Orange & Green Solutions).

Webová prezentace plní nejen funkci informační a komunikační, ale celou řadu dalších. Které parametry je třeba dodržet, aby se využil plný potenciál webu, vám osvětlí David Špinar, vedoucí projektu Dobrý web. Redakční systém pro správu internetové prezentace WebControl a komplexní prodejní on-line nástroj UniShop představí Zdeněk Burda ze společnosti Stickfish.

Kompletní a aktualizované informace o programu konference a zúčastněných firmách najdete na internetové adrese www.sbsolutions.cz. Na této adrese můžete také využít on-line návštěvnické registrace s možností rezervace přednášek.

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz