přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Všechny linuxové produkty na jednom místě

Všechny linuxové produkty na jednom místě

Společnost QCM, s.r.o. oznamuje přechod elektronického obchodu shop.qcm.cz do plného provozu. Shop.qcm.cz je místo, kde naleznete kompletní nabídku komerčních Linuxových distribucí jako Mandrakelinux , SUSE a RedHat . Mimo standardních Linuxových distribucí zde naleznete také aplikace určené pro Linux a s Linuxem spolupracující - například produkty Toltec či VMware . Nabídku doplňují antivirové programy pro Linuxové servery - a to z dílen společností Kaspersky Anti-Virus a Grisoft Anti Virus . Návštěvníci zde najdou také širokou nabídku literatury o Linuxu a OpenOffice.org . Linuxové příznivce také potěší nabídka r eklamních předmětů s Linuxovou tématikou.


Naším cílem je vytvořit elektronický obchod, kde uživatelé linuxu najdou všechen potřebný software na jednom místě a kde si ho mohou pohodlně zakoupit za české koruny. Nabídka bude postupně doplňována a rozšiřována.

Pro příznivce Mandrakelinuxu nabízíme v dubnu 15% slevu na produktu Corporate server 3.0 a Corporate desktop 3.0. Současně také platí zvýhodněná nabídka knih recenzovaných v časopise LinuxEXPRES, a možnost nákupu knihy "Používáme Mandrakelinux 10.1" včetně CD či DVD nosičů již od 350,- Kč včetně DPH.

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz