přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S

Příspěvky Android bude moci mít méně předinstalovaných aplikací

Android bude moci mít méně předinstalovaných aplikací
Porta Vescovo 23. 08. 2015, 22:02:43
Odpovědět  Odkaz 
Android byla dobrá myšlenka, ale stal se z toho sledovací OS Googlu a v současnosti je to nejhorší mobilní platforma z pohledu bezpečnosti uživatele, ohrožení viry, spywarem atd. Problém je taky výkon, kdy ten OS se seká i na high-endových telefonech a je obecně pomalejší než iOS nebo Windows Phone.
NULL 24. 08. 2015, 01:23:11
Odpovědět  Odkaz 
Komplet souhlas. A ten neodinstalovatelný bordel to je zločin ;-) Tel mám rootlý, ale i tak nic moc a na nerootlých katastrofa, To je tak, když zadání není kvalita ale terminál na sběr dat. A o Storu se ani nebavím, ten je k zblití.
Re: Android bude moci mít méně předinstalovaných aplikací
mmm 24. 08. 2015, 08:04:12
Odpovědět  Odkaz 
Situace je bohužel zoufalá. Rootnutelných telefonů je stále méně a současný předinstalovávaný Android je jeden velký spyware. Zbývá Jolla, Blackberry a nebo návrat k hloupému telefonu - ale takový kvalitní už vlastně ani neseženete :-(
Re: Re: Android bude moci mít méně předinstalovaných aplikací
Porta Vescovo 24. 08. 2015, 09:40:45
Odpovědět  Odkaz 
V obchodě ne, ale v šuplíku bych ještě našel Palm Treo 680.
Martin 28. 08. 2015, 20:15:56
Odpovědět  Odkaz 
Nevím co to tady plácáte za nesmysly. Jako sorry, ale pokud si někdo koupí křáp, tak mu jde mobil pomalu. Měl jsem Xperii z Ultra a nyní (kvůli velikosti) mám LG G3 a android běží perfektně a to tam mám přes cca 400 aplikací, programy, hry a nejrůznější další aplikace...
Všechno běží v pohodě.
Nejlepší možné aplikování androidu by bylo:
- dát čistý systém
- volitelně (třeba při spuštění) by bylo instalování třeba customizace systému, které tam aplikoval výrobce, ale ne, aby to tam bylo natvrdo...
- všechny šmírovací věci vypnout....
- něco jako AD-Block :-) ta reklama v aplikacích je fakt zlo :-(