RoundCube používám jako náhradní přístup k poště. Vypadá hezky, má spoustu pluginů. Ale to rozhranní je hrozně pomalé nad velkými inboxy. Je to skutečně jen nouzovka (nebo pro lidi, co poctivě archivují mailboxy, takže je mají prázdné).
Kolik tam těch zpráv máš, že je to tak pomalé? Mám přímo v inboxu cca 7500 zpráv, podobně i v některých dalších složkách (v jedné i přes 15000 zpráv), a žádnou pomalost nepozoruji. Aktuálně běží ten RC na stejném serveru jako IMAP (Dovecot), ale i když to předtím bylo na jiném serveru (a někde úplně jinde, ne v téže síti), běhalo to rychle.
Re: Re: Webový poštovní klient Roundcube – první seznámení Tomáš Crhonek10. 09. 2013, 14:24:42 OdpovědětOdkaz
34000
Možná je to dané i tím, že on po přihlášení prochází všechny složky a kontroluje v nich novou poštu. Celkově je toho více než milion.
No, milion už je slušný počet :-) Myslím, že většina lidí tam tolik zpráv mít nebude. Jinak pomalost mě trápí spíš u Thunderbirda, kterému zobrazení nové pošty trvá běžně i několik minut. Dělá to od verze 3, dvojka bývala v pohodě. IMHO za to může to jeho interní indexování, které to brzdí.
Re: Re: Re: Re: Webový poštovní klient Roundcube – první seznámení Andrej Pavelka12. 09. 2013, 22:00:48 OdpovědětOdkaz
Mám v doručených 4246 e-mailov a v Thunderbirde 17.08 mám doručenú poštu zobrazenú tesne po nahratí GUI a príhlásení sa. U mňa to trvá jedine vtedy, ak mám čerstvú inštaláciu Thunderbirdu a e-maily sa sťahujú na disk.
Možná je problém v tom, že tam mám větší počet složek, do kterých se mi doručuje pošta (přes filtry na serveru). Zprávy v Inboxu se objeví poměrně rychle, ale ten zbytek trvá déle. Ty složky bývaly takhle i dřív, ale s verzí 3 právě nastal ten zlom, kdy to začalo být takhle lenivé.
Roundcube sám automatickou odpověď zajistit nedokáže. Je to webový klient, který na serveru "běží" jen v okamžiku HTTP požadavku. Je potřeba mít nějakou podporu na straně serveru.
Dá se to řešit více způsoby, ale univerzální je pro tyto účely řešení Sieve (http://sieve.info/). Podporuje ho řada serverů (např. Dovecot, Exim, Cyrus...), musí se na daném serveru samozřejmě zapnout/nastavit, včetně podpory administračního rozhraní ManageSieve. Potom je potřeba přidat do Roundcube plugin "managesieve". Mám v plánu se tomu později věnovat v samostatném článku.
Před čtyřmi roky jsem napsal toto: http://zkrt.cz/nEv - je tam popsáno, jak se v Roundcube pracuje s filtry a automatickou odpovědí. Ale je to staré, aktuální verze RC vypadá poněkud jinak.
Webový poštovní klient Roundcube – první seznámení Petr Jakeš23. 10. 2013, 10:38:56 OdpovědětOdkaz
Díky za článek, jen mě utvrdil v názou, že RoundCube je přesně to, co hledám jako řešení na nový server pro kamarádovu firmu.
Možná byste ve vašem článku mohl zmínit i instalaci iRedMail a celá instalace mailserveru, databáze atd. proběhne zcela automaticky.
Jako frontend používá RoundCube
Postfix: SMTP service
Dovecot: POP3/POP3S, IMAP/IMAPS, Managesieve service
Apache: Web server
MySQL/PostgreSQL: Storing application data and/or mail accounts
OpenLDAP: Storing mail accounts
Policyd: Postfix policy server
Amavisd: An interface between Postfix and SpamAssassin, ClamAV. Used for spam and virus scanning.
Roundcube: Webmail
Awstats: Apache and Postfix log analyzer
Fail2ban: scans log files (e.g. /var/log/maillog) and bans IPs that show the malicious signs -- too many password failures, seeking for exploits, etc.
Webový poštovní klient Roundcube – první seznámení Petr Jakeš23. 10. 2013, 10:45:02 OdpovědětOdkaz
Vidím, že jsem v předchozím příspěvku přišel "s křížkem po funuse" :D
O iRedMailu se zmiňujete v druhé části vašeho článku o RoundCube.