přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Jaký byl říjen na webu LinuxEXPRES?

Jaký byl říjen na webu LinuxEXPRES?

Měsíční souhrn toho, co se na našem webu událo.


Nejčtenějším článkem za říjen byl příspěvek Milana Kozáka VirtualBox – nástup dalšího titána?. Za ním následuje Mírové soužití Linuxu a Windows od Luboše Čevely a těsně za ním Hanuskův Linuxákův průvodce po adresářích.

V říjnu jsme spustili kalendář akcí, který naleznete na titulce a zde. V kalendáři najdete aktuální dění kolem linuxu a open source. Pokud akci pořádáte, můžete ji do kalendáře sami zadat.

Novinkou na webu je také tagování, tagovat mohou všichni registrovaní uživatelé, už jste to vyzkoušeli?

A čím jste nás četli v říjnu? Nejvíce našich čtenářů používalo Firefox 2.0 (51%), následuje Opera 9.2 (14%) a Internet Explorer (14%).

Větší polovina čtenářů nás četla z WindowsXP (57%), z linuxu (34%). Pokud jde o distribuce (detekováno podle user_agent prohlížeče), pak suverénně vede Ubuntu (10,9%), Mandriva (2,9%), SUSE (2,6%), Debian (1,9%), Fedora (1,5%), Kubuntu (0,4%), PCLinuxOS (0,3%), CentOS (0,1%), Mint (0,1%).

Nahoru

Přidat názor

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Jirka Vrba

Jirka Vrba

Někdy v minulém století vystudoval stavební fakultu, kde i posléze působil a oblíbil si UNIX. Dále se několit let živil jako programátor, posléze vedoucí vývoje webových aplikací a dnes scrum master v Seznam a.s.


  • Distribuce: Ubuntu, Centos, OpenWRT
  • Grafické prostředí: GNOME KDE

| proč linux | blog