Příspěvky Python 3 (6): funkcie (1. časť)
Kurva, jako by nestačila ta slovena v Objektivu, Všude se budou cpát... Jasně sami si neumí udělat nic pořádného tak se serou sem :-/
to admin : vymazať predošlý príspevok, nenavisť k inému národu nemá nič spoločného s linuxom.
Ďakujem za Vašu konštruktívnu kritiku a intelektuálny názor. Veľmi ma mrzí Vaše postavenie k Slovena, A.s. (Slovenská spoločnosť), ale nemám pocit, že by sa niekde v článku vyskytla o nej zmienka. Pokiaľ máte akékoľvek iné dotazy a názory týkajúce sa tejto spoločnosti, odporúčam obrátiť sa priamo na vedenie danej firmy, pretože ja v tomto nič nezmôžem.
Obávám se, že dotyčný tou slovenou v Objektivu spíš myslel slovenskou moderátorku a ne Slovenu, a.s., prostě netolerantní lidé se najdou všude.
Som si toho vedomý, ale reakciu som napísal vzhľadom k obsahu, na ktorý som reagoval.
Do řady! Gast... Gast... Gastarbeiter! Pro Němce stojíš v lajně...
Co mas proti Slovenkam? Vzdyt jsou to kocky? :-D
Jen trochu nechápu ten objem kočky.
Si děláš prdel. Ty nevíš, že slovensky kocka znamená kostka česky? Teda V = a^3.
Pokiaľ nepoznáte slovenský pojem kocka, jedná sa o trojrozmerné teleso so 6 stranami a 12 hranami, pričom obsah každej strany je rovnaký, takže aj dĺžka každej hrany je rovnaká. V češtine sa toto teleso nazýva kostka.
Pokiaľ sa nejedná o jazykovú zábranu a nerozumiete nejakej časti kódu, najlepšie by bolo, ak by ste presne špecifikovali, o čo sa jedná, prípadne ak ste nesledovali seriál od začiatku, kvôli prehľadu bude lepšie sa na to pozrieť.
Pokiaľ sa nejedná o jazykovú zábranu a nerozumiete nejakej časti kódu, najlepšie by bolo, ak by ste presne špecifikovali, o čo sa jedná, prípadne ak ste nesledovali seriál od začiatku, kvôli prehľadu bude lepšie sa na to pozrieť.
kocka se rekne spravne krychle
Ďakujem za opravu Chuck.
Tak to som rád :)