přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Plasma Media Center 1.1 integruje YouTube

Plasma Media Center 1.1 integruje YouTube

KDE

Čerstvě vydaný multimediální přehrávač Plasma Media Center 1.1 má zaintegrované přehrávání z YouTube, nový playlist a přepracované ovládání klávesami.

Krátce po vydání KDE SC 4.11 (což je poslední verze z řady 4, ve které byly přidány nové funkce do Plasma Desktopu; dále už budou jen opravovány chyby a vývoj se soustředí na chystanou verzi 5) je tady i nová verze multimediálního přehrávače KDE Plasma Media Center (PMC). Čerstvě vydaná verze 1.1 pokročila oproti starší verzi 1.0 o velký kus kupředu a objevila se v ní řada nových funkcí.

Asi nejvýznamnější je integrace přehrávání z YouTube do PMC s plným komfortem přehrávače (tedy i včetně vyhledávání). Podstatně vylepšen byl playlist, který nyní zobrazuje více informací a lze s ním pracovat metodou drag&drop. Ovládání klávesami bylo kompletně přepsáno a funguje v celé aplikaci včetně režimu „All Music“. Také pro příští verzi PMC 1.2 je připravován kopec novinek, včetně implementace funkcí, které jsou v jiných podobných programech běžné, ale tady uživatelům dosud schází.

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss

Top články z OpenOffice.cz

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře, podniká v oblasti IT a zároveň pracuje v týmu projektu Turris. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

• Distribuce: Debian, Kubuntu, Linux Mint
  • Grafické prostředí: KDE

| proč linux | blog

Public Relations

Ulovte a zlikvidujte kyberhrozbu se Sophos Academy!

SpacebornModerní kybernetické hrozby nám nedávají na výběr. Organizace se musí proaktivně chránit i pomocí lovců hrozeb. Chcete se také stát skutečným lovcem hrozeb? Zaregistrujte se na Sophos Threat Hunting Academy 2021.

Pokračování ...

TNS

Public Relations

Šedá eminence kamerových systémů. Na co si dát pozor při výběru VMS

AlefSoftware pro správu videa, zkráceně VMS (z anglického video management software) stojí trochu na pozadí kamerových systémů. Přitom právě VMS jako pomyslný „manažer a tiskový mluvčí“ bezpečnostních kamer určuje, jak dobře se vy nebo váš zákazník s kamerami domluvíte. A také jaký užitek kamerový systém přinese.

Pokračování ...

Redakční blog

Pavel Fric, 26. February

QElectroTech