přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Plasma Media Center 1.1 integruje YouTube

Dell - Rugged

Plasma Media Center 1.1 integruje YouTube

KDE

Čerstvě vydaný multimediální přehrávač Plasma Media Center 1.1 má zaintegrované přehrávání z YouTube, nový playlist a přepracované ovládání klávesami.

Krátce po vydání KDE SC 4.11 (což je poslední verze z řady 4, ve které byly přidány nové funkce do Plasma Desktopu; dále už budou jen opravovány chyby a vývoj se soustředí na chystanou verzi 5) je tady i nová verze multimediálního přehrávače KDE Plasma Media Center (PMC). Čerstvě vydaná verze 1.1 pokročila oproti starší verzi 1.0 o velký kus kupředu a objevila se v ní řada nových funkcí.

Asi nejvýznamnější je integrace přehrávání z YouTube do PMC s plným komfortem přehrávače (tedy i včetně vyhledávání). Podstatně vylepšen byl playlist, který nyní zobrazuje více informací a lze s ním pracovat metodou drag&drop. Ovládání klávesami bylo kompletně přepsáno a funguje v celé aplikaci včetně režimu „All Music“. Také pro příští verzi PMC 1.2 je připravován kopec novinek, včetně implementace funkcí, které jsou v jiných podobných programech běžné, ale tady uživatelům dosud schází.

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss

Top články z OpenOffice.cz

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře, podniká v oblasti IT a zároveň pracuje v týmu projektu Turris. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

• Distribuce: Debian, Kubuntu, Linux Mint
  • Grafické prostředí: KDE

| proč linux | blog

Public Relations

Soulad s normou nemusí znamenat bezpečnost

ALEFNemusíme se vracet daleko do minulosti, aby bylo možné pozorovat IT oddělní velkých společností, jak se soustředí téměř výhradně na efektivitu poskytovaných služeb pro primární účely organizace. Proč také ne? Informační bezpečnost byla výsadou několika málo oborů a většina organizací si vystačila s firewallem a antivirovým programem.

Pokračování ...

IBM POWER

Redakční blog

Pavel Fric

Pavel Fric, 21. August

Sayonara Player 1.5.1

Přehrávač, jak má být. Poslední dobou vývoj šlape

Pavel Fric

Pavel Fric, 26. January

MuseScore 3

První aktualizace třetí řady notačního editoru MuseScore

Redakce

Redakce, 21. December

Pište pro LinuxEXPRES

Baví vás Linux? Pište o něm, není to nic těžkého. LinuxEXPRES hledá nové autory.

Všechny blogy »

Dell - Latitude