Nepodařilo se připojit k serveru.
přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Plasma Media Center 1.1 integruje YouTube

Plasma Media Center 1.1 integruje YouTube

KDE

Čerstvě vydaný multimediální přehrávač Plasma Media Center 1.1 má zaintegrované přehrávání z YouTube, nový playlist a přepracované ovládání klávesami.

Nepodařilo se připojit k serveru.

Krátce po vydání KDE SC 4.11 (což je poslední verze z řady 4, ve které byly přidány nové funkce do Plasma Desktopu; dále už budou jen opravovány chyby a vývoj se soustředí na chystanou verzi 5) je tady i nová verze multimediálního přehrávače KDE Plasma Media Center (PMC). Čerstvě vydaná verze 1.1 pokročila oproti starší verzi 1.0 o velký kus kupředu a objevila se v ní řada nových funkcí.

Asi nejvýznamnější je integrace přehrávání z YouTube do PMC s plným komfortem přehrávače (tedy i včetně vyhledávání). Podstatně vylepšen byl playlist, který nyní zobrazuje více informací a lze s ním pracovat metodou drag&drop. Ovládání klávesami bylo kompletně přepsáno a funguje v celé aplikaci včetně režimu „All Music“. Také pro příští verzi PMC 1.2 je připravován kopec novinek, včetně implementace funkcí, které jsou v jiných podobných programech běžné, ale tady uživatelům dosud schází.

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss

Top články z OpenOffice.cz

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře, podniká v oblasti IT a zároveň pracuje v týmu projektu Turris. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

• Distribuce: Debian, Kubuntu, Linux Mint
  • Grafické prostředí: KDE

| proč linux | blog

Public Relations

Digitalizace pomáhá rozvíjet miliardový byznys Prusa Research

SophosSpolečnost Sophos, dodavatel řešení kybernetického zabezpečení nové generace, připravila sérii odborných interaktivních webinářů, na kterých ve dnech 21. - 24. června nahlédnete za oponu simulovaného lovu hrozeb.

Pokračování ...

Public Relations

Rozšiřující analytické funkce řešení Flowmon

ALEF FlowmonZnámým systémem pro sle­do­vá­ní toků v síti je ře­še­ní spo­leč­nos­ti Flow­mon. V zá­k­la­du se po­u­ží­vá pro mo­ni­to­ro­vá­ní da­to­vých toků v síti a k ře­še­ní pro­b­lé­mů s tou­to ko­mu­ni­ka­cí. Při po­u­ži­tí Flow­mon sond se vi­di­tel­nost do ko­mu­ni­ka­ce dos­tá­vá až na úro­veň ap­li­ka­cí. Kromě to­ho­to zá­k­lad­ní­ho mo­ni­to­rin­gu a ná­s­tro­je na ře­še­ní pro­b­lé­mů má Flow­mon také rozšiřující moduly.

Pokračování ...

Redakční blog

Pavel Fric, 10. April

Zapojte se do tvorby distribuce Mageia