přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Vydán časopis ICT Koordinátor (jaro-léto 2013)

Vydán časopis ICT Koordinátor (jaro-léto 2013)

ICT Koordinátor, jaro-léto 2013

V týdnu od 10. 6. do 14. 6. 2013 bude do všech základních a středních škol v České republice doručeno zdarma již třetí číslo čtvrtletníku ICT Koordinátor, který se věnuje informačním technologiím. Také v tomto čísle dostal svůj prostor open-source software.


Jde o časopis určený IT profesionálům na školách, kteří mají vliv na vzdělávání kolegů, strategii školy v oblasti IT a ovlivňují také nákup hardwaru a softwaru. Čtenáři si přečtou řadu zajímavých a inspirujících článků, recenzí, tipů a návodů. Mohou se dovědět více o digitální fotografii, e-twinningu, formulářích a zpětné vazbě ve výuce, projektové výuce v ICT a dalších. Stejně jako v minulém čísle je pro zatraktivnění obsahu zařazena soutěž, tentokrát o grafické programy Zoner Photo Studio 15.

Také na tomto čísle spolupracovala obecně prospěšná společnost Liberix, která zajišťuje sazbu (Scribus) a dodává část obsahu věnovanou open-source softwaru. Můžete se tak setkat s tvorbou autorů LinuxEXPRESu. Liberix zajišťuje také obsah magazínů LinuxEXPRES, OpenOffice.cz, Scribus.cz a dalších.

ICT_JARO-LETO-2013_Page_01.jpg

Nahoru

Odkazy

Příspěvky

Vydán časopis ICT Koordinátor (jaro-léto 2013)
Maty 18. 07. 2013, 10:52:36
Odpovědět  Odkaz 
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o nezávazné vyplnění krátkého dotazníku týkajícího se realitních kanceláří. Součástí dotazníku je i zajímavá nabídka. Předem děkuji za vyplnění. http://www.survio.com/survey/d/E3H9Z4G7U9Z4U4Y3K
Re: Vydán časopis ICT Koordinátor (jaro-léto 2013)
PL 18. 07. 2013, 18:52:46
Odpovědět  Odkaz 
Může prosím někdo tu realitní sračku výše vymazat ?
Smazat prosím i můj komentář. Ani jedno sem nepatří.
Díky

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz