přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Probíhá konference LinuxDays 2015 a jsme u toho

Probíhá konference LinuxDays 2015 a jsme u toho

LinuxDays

Na FIT ČVUT v Praze probíhá dvoudenní konference LinuxDays. Jsme u toho a chystáme pro vás články na zajímavá témata, která se na konferenci objeví.


Na Fakultě informačních technologií ČVUT v Praze právě probíhá letošní ročník pravidelné konference LinuxDays. Čeká na vás spousta zajímavých přednášek, řada workshopů (včetně populární stavby 3D tiskáren) a v neposlední řadě stánky, kde se můžete zeptat na něco okolo linuxových projektů nebo si také něco koupit. K dispozici je i „otevřená místnost“ pro vlastní přednášky (mimo program), lze také získat certifikaci LPI za přibližně poloviční cenu oproti běžné úrovni.

Jsme samozřejmě u toho a připravíme pro vás články na některé zajímavá témata, která se na konferenci objeví. Pro ty, kdo se na konferenci nedostanou, připravili organizátoři (ve spolupráci s AVC Silicon Hill) živý streaming a následně videozáznamy.

Stánky na konferenci LinuxDays 2015 Stánky na konferenci LinuxDays 2015

Nahoru

Příspěvky

Probíhá konference LinuxDays 2015 a jsme u toho
msh 14. 10. 2015, 13:31:19
Odpovědět  Odkaz 
Ve fotogalerii u článku vidím dvě fotky. To je chyba nebo zamýšlený stav?
Lukáš Jelínek Re: Probíhá konference LinuxDays 2015 a jsme u toho
Lukáš Jelínek 14. 10. 2015, 14:07:21
Odpovědět  Odkaz 
Je to technická chyba. Chyby podobného druhu (stejně jako třeba občasné záhadné chování diskusí) by se měly vyřešit s chystaným přechodem na WordPress.
Re: Re: Probíhá konference LinuxDays 2015 a jsme u toho
msh 14. 10. 2015, 14:35:39
Odpovědět  Odkaz 
Aha, díky za odpověď. A opravíte ještě tu galerii konkrétně u tohoto článku, aby tam byly k vidění všechny fotky?
Lukáš Jelínek Re: Re: Re: Probíhá konference LinuxDays 2015 a jsme u toho
Lukáš Jelínek 14. 10. 2015, 15:22:31
Odpovědět  Odkaz 
Ono je to chybně "obráceně", tedy že se dole zobrazují dvě fotky, přestože v článku je a má být jen jedna. Před začátkem konference tam totiž byla fotka z loňského roku, tu jsem pak nahradil čerstvou fotkou z letošního ročníku, ale ta původní zůstala dole a nemohu se jí zbavit (ono by to šlo samozřejmě řešit nějakým hrubým zásahem přímo na serveru, ale k němu pokyn dávat nebudu, je to nepodstatný problém).
Re: Re: Re: Re: Probíhá konference LinuxDays 2015 a jsme u toho
msh 14. 10. 2015, 15:37:48
Odpovědět  Odkaz 
Jasně, to je nepodstatný problém. Já jsem totiž - vzhledem k menšímu rozsahu článku a po zkušenostech z minulých ročníků - nějak (nakonec asi nesprávně) vyrozuměl, že těžiště článku bude v připojené fotogalerii a text je jenom úvodník. A za možnou chybu jsem považoval, že se nezobrazila galerie celá, ale jen dvě fotky, to tedy vedlo k mému původnímu dotazu. Tolik na vysvětlenou.

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Lukáš Jelínek

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře, podniká v oblasti IT a zároveň pracuje v týmu projektu Turris. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.


  • Distribuce: Debian, Kubuntu, Linux Mint
  • Grafické prostředí: KDE

| proč linux | blog