přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Michal Hrušecký

Michal Hrušecký

KDE 4.8 Release party

Minulý pátek se v Praze odehrála KDE 4.8 release party. Chvilku nám trvalo ji zorganizovat, ale nakonec přecijen proběhla. Pro ty, se co nemohli osobně dostavit, malé ohlédnutí se (s fotkami, ale už bez dortu, ten už není).


 

Chystá se KDE 4.8 Release party!

kde.png

Nové KDE 4.8 je už nějaký čas venku, tak je na čase se sejít a pořádně to oslavit. Po celém světě už probíhají různé release party a jedna z nich bude i v Čechách. Trochu konkrétněji pro vás připravujeme Launch party v pražské pobočce SUSE.


 

Čeho se bát v ACTA?

Jako asi každý, i já jsem se zhrozil, když jsem se dozvěděl, že Česká republika a s ní i spousta dalších zemí podepsali ACTA. Slyšel jsem o různých opatřeních, která zahrnuje a vůbec se mi nelíbila. Tak jsem se rozhodl si ACTA přečíst sám.


 

The Clean IT Project - Jak vypadá draft?

Nedávno jsem si všiml existence projektu The Clean IT Project, který má za cíl boj s terorizmem na Internetu. Jak vypadá draft jejich doporučení? To jsem se pokusil sepsat v tomto zápisku ;-)


 

The Clean IT Project - EU proti zločincům na Internetu

Nedávno jsem se dozvěděl o projektu "The Clean IT Project". Projekt podporuje Evropská unie a pokud se podíváte na jejich web, tak první věc co uvidíte je jeden velmi znepokojující odstaveček. Ten popisuje, že cílem projektu je boj s terorismem na Internetu.


 
1 2   Následující   ››

Nahoru

Přidat téma diskuse

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz