přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Přednáška Paula Cormiera v Brně

Přednáška Paula Cormiera v Brně

Brno znovu navštívil jeden z nejvýznamnějších mužů americké společnosti Red Hat a při této příležitosti přednášel studentům na VUT.


Ve středu jsem navštívil v Brně přednášku Paula Cormiera, viceprezidenta společnosti Red Hat zodpovědného za vývoj produktů a technologií. Přednáška se konala v posluchárně Vysokého učení technického, s kterým Red Hat dlouhodobě spolupracuje. Byl jsem překvapený, že byla posluchárna docela slušně zaplněná. Pan Cormier se přednášku zahájil exkurzem do historie a nastínil kontext vývoje informačních technologií. Plynule na to navázal vizemi a plány Red Hatu. Předmětem přednášky se stal také Red Hat Enterprise Linux 6, který by se měl na trhu objevil během několika dní. Mezi posluchači seděli také vývojáři některých projektů, kteří k výkladu přidávali vlastní pohled. Škoda jen, že na konci posluchači položili pouze dva dotazy, ne vždy máte možnost se osobně zeptat tak fundované osoby.
To já jsem se moc neostýchal. Během mé středeční návštěvy jsem v sídle brněnské pobočky Red Hatu pana Cormiera důkladně vyzpovídal a jeho odpovědi byly opravdu zajímavé. Těšit se na ně můžete už příští týden!

cormier.JPG

cormier2.JPG

Nahoru

Přidat názor

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Jiří Eischmann

Jiří Eischmann

(*1984) studoval na VŠE a Memorial University of Newfoundland. Je členem GNOME Foundation. Podílel se na knihách o Mandriva Linuxu a Ubuntu a momentálně pracuje ve společnosti Red Hat jako manažer zodpovědný za vývoj desktopových aplikací a je Fedora ambasadorem pro ČR. Ve volném čase se věnuje sportu a cestování.


  • Distribuce: Fedora
  • Grafické prostředí: GNOME

| proč linux | blog