přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Proběhla devátá Open Party Olomouc

Proběhla devátá Open Party Olomouc

V pátek 16. května se setkali linuxoví uživatelé ve Svatováclavské pivovaru v Olomouci. Uvnitř děsivé fotografie.


Akce se konala po dlouhé době, dohodli jsme se, že Jirka Burda (GeBu) předá organizaci Liberixu. Mediálně bude akci zaštiťovat LinuxEXPRES, kde má OPO také svou domovskou stránku. Tam se tedy budou objevovat nová oznámení.

Do centra Olomouce jsem dorazil přesně v 18:00, to už mi ovšem Milan Kozák volal (18:04), kde jsem tak dlouho a jestli vůbec přijedu. Prý jsou tam s Hanusem. Myslel jsem, že zahřívají dvě židličky, ovšem po příchodu jsem byl mile překvapen - místnost byla plná lidí. Opravdu drtivá většina byla na místě už před šestou, někteří opozdilci dorazili později. Sešli jsme se tedy všichni známí i noví a mohlo se začít diskutovat.

Na místě byly dva Asusy Eee, jeden pro holky (bílý) ;-), jeden pro kluky (černý). Postupně si je - díky ochotě majitelů - každý mohl ošahat, vyzkoušet si Frozen Bubbles a terminál, podívat se, jak vypadá Mandreeeva a Ubuntu Eee. Každý druhý říkal, že je všechno moc malé a není to na práci, ale každému svítily oči.. :-)

Jsem rád, že jsem po dlouho době viděl Jirku Burdu a Marka "fešáka" Nožku, povykládali jsme si, ale to platí i pro další tváře, které jsem dlouho neviděl. Osobně jsem s akcí velmi spokojený - bylo o čem mluvit, přišlo hodně lidí, setkání mělo spád a Pivovar je známý svou pohostinností.

Věřím, že příště se bude jubilejní desátá OPO konat někde, kam se vejde ještě více lidí a že to stihneme ještě za teplého počasí. Už teď se těším.

Celá fotogalerie

Nahoru

Přidat názor

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz