přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Linus Torvalds testuje „hračky‟, čtěte na Google+

Linus Torvalds testuje „hračky‟, čtěte na Google+

Linus Torvalds

Linus Torvalds, otec Linuxu, vyzkoušel různé technické hračky a výsledky zveřejňuje na Google+. Chce ale psát jen o těch kvalitních.


Linus Torvalds kdysi vytvořil Linux, jádro operačního systému, a dodnes je jedním z hlavních aktérů jeho vývoje. Ovšem tím jeho aktivity nekončí. Rád zkouší různé technické hračky (gadgets) a nyní si výsledky testů můžete přečíst na sociální síti Google+ (v kolekci Working Gadgets). Zatím jsou k dispozici tři testy – regulátory Atomic Aquatics pro potápěče, WiFi přístupový bod Ubiquiti UniFi a automatické kočičí WC Litter-Robot III Open Air.

„Vyhazoval jsem spousty starých hraček, které už nepoužívám. Protože bláznivé hračky zbožňuji a ne všechny jsou skvělé nebo zůstávají užitečné. Nejsou to vždy věci pro počítač: moje žena může osvědčit přidání bláznivých kuchyňských hraček, které jsem vyzkoušel. Ale zatímco jsem čekal, až mi doběhne kompilace, rozhodl jsem se něco napsat o některých z hraček, u kterých jsem si ověřil, že fungují; ne o těch všech křápech, co nefungují. Protože i když 90 % hraček, které si kupuji, není zase tak skvělých, jsou stále i takové, které plní očekávání. Tedy pravidlo je: žádné kecy. Jen dobré věci. Protože tohle je o šťastných hračkách,‟ vysvětluje Linus Torvalds, jak to celé vzniklo.

Nahoru

Příspěvky

Linus Torvalds testuje „hračky‟, čtěte na Google+
AlYoSHA 24. 07. 2017, 09:37:51
Odpovědět  Odkaz 
Zvlastny sposob ako marnit cas a peniaze.
Re: Linus Torvalds testuje „hračky‟, čtěte na Google+
Ach jo 25. 07. 2017, 11:35:20
Odpovědět  Odkaz 
-1

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Lukáš Jelínek

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře, podniká v oblasti IT a zároveň pracuje v týmu projektu Turris. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.


  • Distribuce: Debian, Kubuntu, Linux Mint
  • Grafické prostředí: KDE

| proč linux | blog