přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Začněte odebírat newsletter Liberixu

Začněte odebírat newsletter Liberixu

Liberix, o.p.s., právě spouští novou službu – pravidelné zasílání informací o aktivitách společnosti, jejích plánech, potřebách a úspěších. Informační e-mail bude zasílán každé druhé úterý a bude obsahovat stručné informace v takové formě, aby příjemce zaujaly.


K dispozici je několik oddělených skupin, každé z nich budu chodit jiné informace. Jedna z nich slouží k informování o tom, že vyšel nový openMagazin. Vždy budete mít možnost zasílání zrušit. Více na webu Liberixu, přidejte se a zaregistrujte si zasílání e-mailu.

Liberix, o.ps., je nezisková společnost aktivně prosazující volně šiřitelný software a otevřená řešení. Spravuje portály LinuxEXPRES.cz, OpenOffice.cz, MandrivaLinux.cz, vydává elektronický magazín openMagazin, pořádá konference a semináře a realizují další činnosti. Více informací na webu www.liberix.cz.

Tip: Chtěli byste podpořit openMagazin? Přijímáme dary, abychom mohli zaplatit redaktora a korektora.

Nahoru

Příspěvky

Začněte odebírat newsletter Liberixu
Vojta 22. 12. 2009, 19:19:42
Odpovědět  Odkaz 
Má to nějakou výhodu oproti RSS?
Vlastimil Ott Re:Začněte odebírat newsletter Liberixu
Vlastimil Ott 22. 12. 2009, 22:04:19
Odpovědět  Odkaz 
Newsletter na webu třeba vycházet nebude, takže nebude žádné RSS. Zatím vychází s týdenní prodlevou, takže případné aktuální nabídky či akce už mohou být pasé. A hlavně - newsletter je určen primárně pro lidi, kteří web www.liberix.cz nesledují a RSS nepoužívají (i když to není naším záměrem).

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz