přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, LinuxEXPRES do vašeho Kindlu, lépe a radostněji

LinuxEXPRES do vašeho Kindlu, lépe a radostněji

kindle3.jpg

Podle zpětné vazby našich čtenářů, kteří si nechají zasílat nové články do čtečky Amazon Kindle, nyní ve spolupráci s kindly.cz vylepšujeme tuto službu.


Ze zpětné vazby odběratelů našich článků do čtečky Amazon Kindle vyplynulo, že máte zájem o to, dostávat články v podobě periodika, nikoli jednotlivých knih. Shodou okolností jsme byli osloveni webem kindly.cz, který nám toto nabídl. Po mírném ladění je teď tato verze odběru článků zprovozněna a stará metoda je vypnuta.

Nová registrace

Omlouváme se drobnou komplikaci, ale je potřeba odběr znovu zaregistrovat. Ve správě vašeho Kindlu povolte příjem článků z adresy @kindly.cz.

Povolení adresy @kindly.cz Povolení adresy @kindly.cz

Pak přejděte na správu účtu na kindly.cz (používá se účet od Googlu), vyplňte svou Kindle adresu, najděte LinuxEXPRES a nastavte si, jak často a kdy chcete naše články do čtečky dostávat. To je vše. Případné nedostatky můžete hlásit do komentářů pod tento článek. Pokud jej čtete v Kindlu, najdete jej na zkrácené adrese bit.ly/lekindle.

Pokud vlastníte Kindle 3G, nezapomeňte, že doručování souborů přes Whispernet/3G je zpoplatněno. Chcete-li se poplatkům vyhnout, zadejte jako doručovací adresu jmeno@free_kindle_com místo jmeno@kindle_com. Soubor vám pak bude doručen zdarma, jakmile se připojíte k WiFi síti.

Nové chování článků v Kindlu

Pozor, až vám do čtečky dorazí sedmý díl s LinuxEXPRESem, ten nejstarší bude smazán. Můžete tomu zamezit, u každého dílu můžete říci Kindlu, že ho má zachovat (pomocí menu). U dílů, které budou brzy vymazány se objeví vykřičník.

Obsah čísla Obsah čísla

Vybraný článek Vybraný článek

Děkujeme kindly.cz za vlídnou pomoc.

Nahoru

Přidat názor

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Miroslav Hrončok

Miroslav Hrončok

Linux používám od roku 2004, aktivně se o něj zajímám od roku 2007, kdy jsem napsal svůj první článek pro LinuxEXPRES. Od roku 2009 jsem pracoval pro Liberix jako redaktor LinuxEXPRESu, od roku 2011 do konce roku 2012 jako jeho šéfredaktor. Nyní pracuji v Red Hatu, kde rozšiřuji distribuci Fedora o nové balíčky. Zároveň studuji na FIT ČVUT, kde se zabývám 3D tiskem a vyučuji několik předmětů. Spoluorganizuji pražskou konferenci LinuxDays a aktivně se účastním mnoha dalších českých linuxových akcí, jako přednášející nebo jako výpomoc.


  • Distribuce: Fedora
  • Grafické prostředí: Xfce

| blog