přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Vyšel Humble Indie Bundle V

Vyšel Humble Indie Bundle V

Opět je tu nový Humble Indie Bundle a přináší balíček čtyř her a jednu bonusovou k tomu.


Jako vždy se můžete rozhodnout, kolik za hry zaplatíte, a navíc výslednou částku ještě podle svého uvážení rozdělit mezi vývojáře her, autory Humble Indie Bundle a různé charity. Podobně jako tomu bylo u předchozího dílu, bonusovou hru dostanete, jen pokud zaplatíte více než průměr. A o jaké hry jde v Humble Indie Bundle tentokrát?

Amnesia: The Dark Descent je hororová adventura. Vzpomenete si na úspěšnou hru Penubra? Amnesii stvořil stejný tým vývojářů, což dává tušit, jaký bude výsledek. Jak už název napovídá, hlavní postava trpí ztrátou paměti. Navíc je zavřená v tajuplném hradu.

Další hra se jmenuje Limbo a jejím hlavním hrdinou je malý chlapec hledající si cestu v nehostiném světě. Po cestě bude muset řešit různé hlavolamy a vyhýbat se nebezpečí.

Co se stane, když děti odjedou na letní tábor? Jak se tam baví? Co tam dělají? Ve hře Psychonaut se dozvíte, že děti jsou tam trénovány, aby se z nich stali psychičtí super agenti. A jak už to tak při tajných operacích bývá, něco se zvrtne a je třeba zachránit alespoň kemp, když ne rovnou svět.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP je adventura, ve které se budete procházet po venkově, postupně odhalovat příběh, řešit různé hlavolamy a jak název napovídá, dojde i na souboje.

Bonusová hra Bastion je RPG z postapokaliptického fantasy světa. Svět skončil a vaším úkolem je ho samozřejmě zachránit. Což znamená zařídit jeho obnovu. Můžete se přitom tešit na spousty soubojů a na stylizované zbraně.

Nahoru

Příspěvky

Lukáš Zapletal Vyšel Humble Indie Bundle V
lzap 1. 06. 2012, 16:49:40
Odpovědět  Odkaz 
Bacha Limbo je přes WINE, jinak moc dobrý. Demo Limba jsem hrál na PS3, ale ostatní neznám. Jdu do toho. Hry se začínají dost hromadit - není na ně čas :-)

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz