přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Vylepšujeme web

Vylepšujeme web

LE.png

Milí čtenáři, jistě jste si všimli, že se na webu projevuje naše úsilí víc než kdy jindy. Nastala ona doba, kterou jsme slibovali a ke které jsme směřovali.


Píšeme nové články (díky všem autorům), rozblogovali jsme se a na stole máme návrh nového vzhledu LinuxEXPRESu od grafického studia EveryDay.cz. Upravujeme vnitřní strukturu webu a zakládáme nové rubriky: lehce konfrontační Duel a informativní Dva týdny s Linuxem, kde se budou každou druhou středu objevovat novinky ze světa Linuxu (dík patří Jirkovi Eischmannovi).

Protože konkurence nespí, nebudu zde ještě zmiňovat, co můžete očekávat v prosinci - věřím totiž, že budete mile překvapeni. Rozhodně nám zůstaňte věrni a čtěte nás.

A pokud se vám něco nezdá, diskutujte nebo nám přímo napište mail (redakce@qcm_cz). Děkuji všem pozorným čtenářům, kteří nám nahlásili chyby - bohužel nejsme neomylní (možná ani nechceme), takže se stane, že něco občas nefunguje. Dejte nám, prosím, vědět, chyby nevytváříme schválně.

Návrh layoutu Rádi bychom znali váš názor na návrh upraveného vzhledu webu LinuxEXPRES.cz. Nejedná se o revoluci, nýbrž evoluci - naším cílem je maximálně využít prostor a poskytnout přitom více informací. Napište nám prosím, co byste uvítali, vaše komentáře se pokusíme zohlednit.

Děkujeme vám za přízeň!

 

Nahoru

Přidat názor

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz